Saopštenje Pazaraca: "Perfektno suđenje!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 25.02.2024.
19:17
Izvor: Sportske.net

Zabrinutost u Pazaru.

Senko Župljanin
Senko Župljanin

Povezane vesti

Novi Pazar danas nije uspeo da osvoji niti jedan bod na gostovanju u Kruševcu i sada je dodatno pao na tabeli Super lige Srbije sa sve manjim šansama da se izađe u Evropu kroz ligaško takmičenje. 

Ono što definitivno daleko više boli trenera Matića, ali posebno navijače Pazaraca koji su u velikom broju došli u Kruševac danas, jeste igra njihovih fudbalera. 

Novi Pazar koji je danas bio oslabljen neigranjem Sejdube Sume odigrao je verovatno najslabiju utakmicu od početka sezone i da stvar bude još teža po plavo-bele, povredio se u drugom poluvremenu današnje utakmice i Adem Ljajić.

Posle utakmice oglasili su se i iz Novog Pazara. 

Uprava kluba smatra upravo sve ono što smo napisali, a to je da su igrači jedini krivci za današnji debakl u Kruševcu. 

Saopštenje vam prenosimo u celosti. 

"FK Novi Pazar čestita Napretku na potpuno zasluženoj pobedi u prvenstvenom meču Super lige Srbije. Bilo je ovo najlošije izdanje fudbalera našeg tima u tekućoj sezoni. Više su delovali kao skup rekreativaca nego kao organizovana ekipa. Pobeda domaćina je čista kao suza. 

Ovom prilikom želimo da ukazemo i na perfektno suđenje glavnog sudije Nenada Minakovića. Ovo je najbolji dokaz da jedna teška utakmica, sa mnogo prekršaja, može da se sudi bez ijedne greške. Razloge poraza, ovoga puta, ne možemo tražiti ni u suđenju, ni u lošem terenu, vremenskim prilikama ili neprilikama, već isključivo u sramotnoj igri naših fudbalera", stoji u saopštenju kluba sa Jošanice. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke