SAOPŠTENJE - Podrška Bilji Obradović, Partizan traži najoštrije kazne za primitivce!

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.07.2023.
14:10
Izvor: Sportske.net

Prekipelo je!

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Nažalost, svakodnevno smo svedoci loših strana društvenih mreža, međusobnih uvreda, prozivki, pretnji, ali jednom se tome mora stati na put.

Fudbalski klub Partizan današnjim saopštenjem pokušava da podstakne reakciju nadležnih organa posle brojnih pretnji i uvreda koje je u prethodnom periodu na društvenim mrežama dobijala portparolka kluba Biljana Obradović.

''Povodom kukavičkih, morbidnih i učestalih napada i pretnji na društvenim mrežama na portparoku kluba, divnog čoveka i velikog profesionalca - Biljanu Obradović, FK Partizan izdaje saopštenje:

Najoštrije osuđujemo i preziremo ovakav vid komunikacije sa bilo kim, a posebno sa osobom koja to ni po čemu nije zaslužila. 

Sve i da postoje ljudi nezadovoljni događanjima i rezultatima kluba, oni nikako nemaju prava da na ovakav prizeman i kukavički način izražavaju svoje frustracije i leče lične komplekse. 

Pozivamo nadležne organe i institucije Republike Srbije da preduzmu sve mere iz svoje nadležnosti kako bi ove kukavice i primitivci bili otkriveni i procesuirani, te najoštrije kažnjeni. 

FK Partizan u celosti stoji uz svoju portparolku, divnog čoveka i velikog profesionalca - Biljanu Obradović'', piše u saopštenju crno-belih, u iščekivanju adekvatne reakcije nadležnih organa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke