Saša Ilić hvali ''Ducija'' i otkriva šta su im ''Grobari'' rekli na poluvremenu!

Autor: Beta Beta
subota 02.04.2016.
20:50
Izvor: Beta

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je da je dobro što je tim uspeo da napravi preokret protiv Radnika i pobedi, ali da ekipi kao što je njegova ne sme da se dešava prvo poluvreme kakvo je bilo danas.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan je pobedio sa 3:2. Ilić je, kao najstariji igrač u timu, postigao dva gola, a strelac je bio i 16-godišnji Dušan Vlahović, najmlađi igrač tima, koji je danas postao i najmlađi strelac u istoriji kluba.

"Dobra stvar je što smo posle 0:2 uspeli da nadoknadimo rezultat i pobedimo, ali je problem što smo u prvom poluvremenu primili dva gola posle naših kornera.

Radnik je uz to stvorio još dve dobre kontre. Takve stvari ekipi kao što je Partizan ne bi smele da se dešavaju",
rekao je Ilić novinarima posle meča.

"Posebno mi je drago zbog Ducija, jer je do sada  odigrao tri-četiri utakmice i nije uspeo da postigne gol. Ovo će mu mnogo značiti na psihološkom planu", rekao je Ilić.

Igrači Partizana su posle prvog poluvremena išli do južne tribine i tamo su pričali sa navijačima.

"Ništa nam posebno nisu rekli, samo da treba da budemo bolji", rekao je Ilić.

Foto: Beta/Branislav Božić

partizan i grobari

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Sunday, 03.04.2016
12:15

Saša Ilić je još uvek sjajan. Istina je da i Vlahović treba da igra i da treba da igramo sa centarforom. Međutim, ova slika, koja pokazuje istetoviranog tipa koji deli lekcije igračima, to je primer onog najgoreg u našem fudbalu. Ljudi sa poternica, doduše sklonjenih u fioke, koji su oterali prave navijače sa stadiona, okupirali ih i sada tamo caruju, njihovo mešanje u sve, o čemu se manje priča, plus, isti takvi, samo u odelima i bez tetovaže, koji vode klubove, a uskoro će i FSS... pa ko veruje da takva fudbalska organizacija može do velikih takmičenja. I misli li ko da treba?

avatar
Zoran Vukic
Saturday, 02.04.2016
21:24

Tomicu okanise igre bez napadaca net hoce ovo oblaviti sadIlijeva vaseg mezimca nepominjem

avatar
Saturday, 02.04.2016
20:56

Ne mogu dva gola od toga jedan od bloka, a drugi na tanjir da sakriju da Saša Ilić ne može više da igra. Dva puta se nalazi s loptom na samo 5-8m od gola i ne uspeva da reaguje (šutne), a onda šutira glavom pravog u odbrambenog igrača na gol liniji i primamo gol iz kontranapada, nekoliko izgubljenih lopti, slabo reaguje, sporo razmišlja i vreme je da završi karijeru u preuzme neku funkciju u klubu. Vlahović treba da igra napadača, opasniji je i korisniji od Božinova i Ilića 100 puta.