Saša Ilić nezadovoljan samo rezultatom

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 13.09.2021.
14:30
Izvor: Sportske.net

Po pobeda, poraz i remi za Ilića na klupi Čuke.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Trener fudbalera Čukaričkog Saša Ilić zadovoljan je zalaganjem svojih momaka u dosadašnjem periodu.

Čukarički je na gostovanju Mladosti u Lučanima osvojio bod (0:0). Bili su Brđani bliži trijumfu, posebno u finišu meča, kad je Docić pogodio prečku, dve izgledne prilike imao je i Jovanović, ali je mreža domaćina ostala netaknuta.

"Pozicija Mladosti na tabeli je govorila nešto drugo, nisu osvojili ni jedan bod, ali smo znali da to nije bilo realno. Analizirali smo ih, nisu imali sreće u nekoliko utakmica, bili su ravnopravni, u pojedinim mečevima i bolji rivala", kazao je na početku izlaganja za klupski sajt Saša Ilić.

Belo-crni su bili desetkovani pred ovaj susret, lišeni usluga Darka Puškarića, Srđana Mijailovića, Ibrahime Endijaea, Asmira Kajevića i Bojice Nikčevića, za pola sata igre bili su spremni Stefan Kovač, Miladin Stevanović i Nemanja Tošić.

"Odigrali smo baš takmičarsku utakmicu, sa mnogo elana, želje. Imali smo zaista mnogo kadrovskih problema, sa šest-sedam povređenih prvotimaca, koji su bili nosioci igre. Većina momaka koji su nastupili u Lučanima bilo je mlađe od 22 godine. Pokazali su karakter".

Na kraju, šef struke Brđana je pohvalio je pre svega mlađe momke, koji su izneli teret meča u Lučanima.

"Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, nezadovoljan sam jedino rezultatom. Možda smo imali koju priliku više od Mladosti, pogodio je Docić i prečku iz slobodnog udarca, još nekoliko mogućnosti sa strane koje nismo realizovali. Šta je, tu je, idemo dalje".

Naredni susret Čukarički će odigrati u okviru devetog kola Super lige Srbije, na Banovom brdu će belo-crni u subotu od 16 časova ugostiti ekipu subotičkog Spartaka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke