Saša Ilić: "Tačno je - Partizan želi Mićka!"

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 23.01.2022.
16:21
Izvor: Sportske.net

Mijailović jeste želja Partizana...

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Pojavila se vest da je Partizan daleko od Srđana Mijailovića u ovom trenutku zbog visine obeštećenja, a o tome je govorio i Saša Ilić. 

"Tačno je, postoji interesovanje Partizana za Srđana Mijailovića. On je izuzetno bitan šraf u našoj ekipi, odličan momak i fantastičan igrač. Ne znam dokle su pregovori došli, voleo bih da ostane sa nama", rekao je Saša Ilić. 

Ilić je istakao i da bi za klub bilo sjajno i da ostane Đorđe Jovanović.

"Bilo bi dobro da ostane. Igrao sam sa njim, sad ima priliku da ga treniram. Verujte mi, još ranije sam video da je to jedan od najtalentovanijih napadača sa kojim sa igrao u mojoj ne tako kratkoj karijeri. Malo je 'sredio' glavu i očekujem mnogo od njega", rekao je Saša Ilić.

Ono što je interesantno - tim se gotovo nije menjao u odnosu na prvi deo sezone. 

"U ovom trenutku imamo ekipu kojom sam zadovoljan. Što se mene tiče, neka ostanu na okupu. Videćemo šta će se dešavati, ukoliko dođe doba ponuda, Čukarički tom igraču svakako neće praviti nikakav problem, ali će klub brzo reagovati u tom slučaju", rekao je nekadašnji kapiten Partizana.

Posebno je impresioniran uslovima u Turskoj.

"Fenomenalno! Teren, hotel, sve ostalo. Turci su zaista fantastični, igrao sam ovde dugo vremena, iskreno ne sećam se da sam na boljem terenu trenirao. Zahvalnost ide i Upravi kluba koja nam je omogućila sve potrebne uslove za pripreme na vrhunskom nivou."

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke