Saša Ilić - Vesti se smenjuju kao na traci, hoće li prihvatiti novi angažman?

Autor: Darko Mitrović
utorak 12.04.2022.
23:18
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Najnovija informacija ipak deluje logičnije.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Večeras je snažno odjeknula informacija koju je plasirala bugarska ''Tema sport'', da bi dojučerašnji trener Čukaričkog i legenda Partizana Saša Ilić mogao da preuzme tamošnjeg velikana, ekipu CSKA iz Sofije.

Oni pišu da će Ilić ''gotovo sigurno'' preuzeti CSKA posle ostavke dosadašnjeg trenera Stojča Mladenova i da je već doputovao u Sofiju na pregovore.

Sve se dešava pred početak plej-ofa u Bugarskoj, gde CSKA zauzima drugo mesto na tabeli, sa 12 bodova manje od Ludogoreca.

Međutim, vrlo brzo pojavila se nova informacija, a plasirao ju je ovdašnji ''Telegraf''. Prema saznanjima tog portala, Ilić nije otputovao u Sofiju, nalazi se u Beogradu i navodno ''nema nameru da preuzme bugrski tim''.

Ovo i deluje logično, osim ako Bugari ne ponude Iliću neku impresivnu finansijsku ponudu, što je teško očekivati. Uostalom, ako je Mladenov podneo ostavku žaleći se da nema slobodu u dovođenju igrača, zašto bi Ilić pristajao na to i u samom finišu sezone preuzimao veliku odgovornost bez imalo vremena da upozna ekipu, pogotovo posle svega što mu se izdešavalo u prethodna dva dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke