Saša Mrkić nasledio Sivića u Nišu!

Autor: Mladen Heleta
subota 13.08.2022.
11:18
Izvor: Sportske.net

U Radničkom brzo reagovali.

Beta/SašaĐorđević/Sđ
Beta/SašaĐorđević/Sđ

Povezane vesti

Novi trener niškog Radničkog je Saša Mrkić.

Tomislav Sivić je sinoć podneo ostavku nakon poraza od Novog Pazara, a rukovodstvo niškog kluba je brzo reagovalo i angažovalo Mrkića, koji je bio prisutan na pomenutoj utakmici i posmatrao je iz VIP lože.

Težak posao je pred Mrkićem, koji ima zadatak da vrati na pravi kolosek uzdrmani tim, nakon samo dva boda iz pet mečeva u Superligi i šokantne eliminacije od malteške Gzire u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencije.

Mrkiću će ovo će biti treći mandat na klupi Radničkog, pošto je ga je već vodio 2013. i 2014. godine.

Igračka i trenerska karijera Mrkića neraskidivo je povezana sa Radničkim. Ponikao je u školi fudbala niškog kluba, a u njemu je ostvario i svoj profesionalni debi.

Nekadašnji defanzivac je pored Radničkog, kao igrač nastupao i u Prištini, Radničkom iz Kragujevca, Obiliću i CSKA iz Sofije.

Kao trener predvodio je niški Sinđelić, Slogu iz Kraljeva, Dinamo iz Vranja, leskovačku Dubočicu, a kao što je već pomenuto, u dva navrata svoj matični klub Radnički Niš.

Mrkića i Radnički sledeće sedmice očekuju dve utakmice u Superligi, već u sredu je zakazana zaostala utakmica protiv Kolubare u Lazarevcu, a za vikend sledi gostovanje Radniku iz Surdulice.

 

 

 

 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke