Saša Obradović: ''Svim srcem uz Zvezdu, siguran sam da će Džejms i Lojd gledati"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 22.10.2024.
08:15
Izvor: Sportske.net

"Sportske" u Monte Karlu.

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER
EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

Trener košarkaša Monaka Saša Obradović pričao je za srpske novinare u Monte Karlu o brojnim temama, od kojih ćemo one koje se tiču Evrolige objaviti u drugom delu intervjua. Uoči meča fudbalera Crvene zvezde i Monaka, govorio je i o tom duelu.

Kao i svaki put, Saša Obradović rad je da se odazove pozivu srpskih medija, bilo da je reč o njegovom gostovanju u Beogradu ili dolasku domaćih novinara u Monako. Dočekali smo ga u lobiju hotela u kojem smo odseli i to na njegovo insistiranje. Nije mu bilo teško da nas pronađe i odgovori na sva pitanja.

Naravno, za sada, najaktuelnija tema jeste meč fudbalera Crvene zvezde protiv Monaka na stadionu ''Luj Drugi''. Prethodnog puta, pre dve godine, košarkaši ista dva tima igrali su jedni protiv drugih dan nakon duela fudbalera, pa su stoga predstavnici oba tabora bili na tribinama. Kakav će sada biti slučaj i hoće li sam Obradović posmatrati meč?

''Najverovatnije ću gledati utakmicu, iako sam zaokupljen ovom sezonom. Mnogo je stvari je unutar, što se moje ekipe tiče. Nekad je dobro da čovek može da se isključi, ja taj okidač vrlo teško palim, da bih se malo gasio i radio neke druge stvari. Kao kad se priča o povređenom igraču da li će da igra ili ne, pa čujete da će znati na dan meča, e tako ću i ja na dan utakmice da odlučim da li ću da dođem, ali naravno, svim srcem sam uz Zvezdu'', počeo je Obradović.

Može li Zvezda kao autsajder da dođe do povoljnog rezultata protiv domaćina.

''Treba verovati. Ja ovaj tim Monaka nisam gledao, znam da igrači idu da gledaju, ali vidimo da imaju dobre rezultate i sigurno će biti teško. Kad se igra bez previše publike, kao ovde, postoji neka prednost, ali s obzirom na jačinu ekipe verovatno će biti teško Zvezdi''.

Siguran je u jedno – Majk Džejms kao ljubitelj fudbala i Džordan Lojd kao bivši igrač Crvene zvezde neće propustiti meč.

''Majk je veliki ljubitelj fudbala. On i u Americi gleda engleski fudbal. Siguran sam da će i sada to biti slučaj i s njim i sa Džordanom'', kazao je Obradović na ovu temu.

Iz Monte Karla: Nemanja Janošev

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke