SASTAVI - Dudić spremio iznenađenje!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.07.2024.
19:34
Izvor: Sportske.net

Jedna promena u odnosu na prvu utakmicu.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

U Podgorici je sve spremno za revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija, između crnogorskog predstavnika Mornara iz Bara i našeg Radničkog iz Kragujevca.

Ovaj duel počinje u 20 časova i 45 minuta na podgoričkoj ''DG areni'', navijači oba kluba se polako okupljaju, a startne postave su već objavljene.

Naravno, više nas zanima sastav Radničkog, čiji je trener Feđa Dudić odlučio da napravi jednu promenu u odnosu na prvu utakmicu koju su Kragujevčani dobili sa 1:0 prošlog četvrtka u Leskovcu.

Ovoga puta će među starterima biti Samir Zeljković, koji je tokom letnjih priprema pojačao ekipu Radničkog i ovo će mu biti zvanični debi u crvenom dresu, s obzirom da nije igrao ni u evropskom meču protiv Mornara, ni protiv Železničara u Superligi. On može da odgovori zahtevima i na poziciji štopera, ali reklo bi se da će ga Dudić večeras koristiti pre svega kao defanzivnog veznog igrača.

Sali Vižđi će ovoga puta biti na klupi za rezerve, pa treba očekivati da Kragujevčani večeras budu čvršći u defanzivi, što je verovatno i namera trenera Dudića kada se odlučio na ovu promenu.

Sve ostalo je isto u odnosu na prvu utakmicu, a to znači da će Radnički večeras nastupiti u sastavu:

Lijeskić - Ćosić, Simović, Šerbečić, Dadić - Ristić, Zeljković - Gluščević, Aleksić, Bevis - Vidosavljević.

Poznat je i sastav Mornara:

Popović - Stevanović, Mitrović, Baošić, Vukotić - Dubljević, Kaluđerović, Đurišić - Zorić, Ondong, Vušurović. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke