SASTAVI - Nađ bez improvizacija, Feđa napada 910.000 evra sa najjačim adutima

Autor: Mladen Heleta
subota 25.05.2024.
17:07
Izvor: Sportske.net

Utakmica počinje u 18 sati.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Partizana i Radničkog iz Kragujevca sastaju se u Humskoj u utakmici poslednjeg 37. kola Super lige Srbije, u sklopu plej-ofa.

I dok je Partizan već obezbedio drugo mesto i kvalifikacije za Ligu šampiona u stazi „pratilaca“, Kragujevčani danas sami odlučuju o tome za koje će evropsko takmičenje igrati kvalifikacije.

U slučaju pobede će Radnički biti sigurno četvrti na tabeli i igraće drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, a u slučaju poraza ili nerešenog rezultata može da ostane četvrti samo ako Vojvovodina ne pobedi Mladost u Novom Sadu. Ako padne na peto mesto igraće drugo kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Dakle, pobeda nad Partizanom ekipi iz Kragujevca garantuje najmanje četiri evropska meča, odnosno zaradu od 910.000 evra.

Trener Partizana Albert Nađ na teren šalje ono najbolje što ima u ovom trenutku, jer se od ranije znalo da Saldanja i Marković neće igrati, dok strateg Radničkog Feđa Dudić na teren takođe šalje najjače raspoložive snage. On zbog žutih kartona nije mogao da računa na Salija i Dadića. Roviti Simović je ostao na klupi.

Podsetimo, prošli susret ovih timova u Humskoj u regularnom delu sezone završen je rezultatom 3:3.

SASTAVI:

Partizan (4-2-3-1): Jovanović – Stojković, Filipović, Saničanin, Antić – Ovusu, Natho – Severina, Nikolić, Goh – Baždar.

Radnički 1923 (4-2-3-1): Leković – Ćosić, Mitrović, Šerbečić, Pecelj – Aleksić, Ristić – Glušćević, Vidosavljević, Bevis – Ivelja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke