SASTAVI - Partizanova generalka protiv Lokomotive, da li je ovo tim za start sezone?

Autor: Mladen Heleta
sreda 10.07.2024.
14:02
Izvor: Sportske.net

Meč počinje u 14.30 sati.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Poslednju proveru u Rusiji, odnosno generalnu probu pred početak nove takmičarske sezone, kako u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv Dinama iz Kijeva, tako i u Superligi Srbije, fudbaleri Partizana će imati danas u Moskvi, a rival je Lokomotiva.

Za razliku od prethodnih mečeva u kojima je "probao", kombinovao, delio minutažu naspram utiska sa treninga ili kontrolnih mečeva, trener Aleksandar Stanojević bi protiv Lokomotive trebalo da izvede tim na koji će računati u prvim takmičarskim mečevima. Sa manjim odstupanjima, naravno, usled činjenice da, recimo, novajlija Mario Jurčević još nije fizički spreman, a da, Ksander Severina ima problem sa zadnjom ložon zbog koga je juče ranije izašao sa treninga.

Kada je reč o Lokomotivi iz Moskve, radi se o timu sa budžetom od 70.000.000 evra, koji je prošlu sezonu u ruskoj Premijer ligi završio na četvrtoj poziciji, iza Zenita, Krasnodara i Dinama.

Lokomotivu sa klupe predvodi ruski stručnjak Mihail Galaktionov i za, razliku od većine rivala u najvećim klubovima, Lokomotiva je mahom satnaka od domaćih fudbalera sa tek četiri internacionalca u sastavu.

Sastavi:

Partizan: Jovanović – Filipović, Marković, Mujakić, Antić – Ariaga, Zahid – Goh, Kalulu, Trifunović – Saldanja. 

Lokomotiva: Mitrjuškin – Nenahov, Njamsi, Fason – Silijanov, Batrakov, Barinov, Rakov, Tiknizjan – Vorobjev, Pinjajev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke