SASTAVI - Dudićevo iznenađenje za Partizan, pojačanje iz Nigerije koje nije ni predstavljeno! Menig starter za crno-bele!

Autor: Darko Mitrović
sreda 25.10.2023.
13:12
Izvor: Sportske.net

Sve je spremno za odloženi derbi četvrtog kola Superlige Srbije.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Na kragujevačkom ''Čika Dači'' u 14 časova počinje odložena utakmica 4. kola Superlige Srbije između domaćeg Radničkog 1923 i Partizana.

I jedni i drugi ovaj meč dočekuju u odličnom raspoloženju. Kragujevčani su proteklog vikenda slavili protiv Napretka u Kruševcu sa 3:1, a Partizan je bio ubedljiv protiv Spartaka u Subotici (3:0) i učvrstio se na prvom mestu na tabeli.

Ono što je posle jučerašnjih najava dvojice trenera, Feđe Dudića, odnosno Igora Duljaja bilo jasno, jeste da ni jedni ni drugi danas neće moći da nastupe u najjačim sastavima.

Partizan danas mora bez defanzivnog veziste Frenka Kanutea zbog četiri žuta kartona, a iz istog razloga za ekipu Radničkog neće moći da nastupi zamenik kapitena Luka Zorić, takođe igrač iz veznog reda.

Domaći su takođe imali problema i sa povredama Vidosavljevića, Đurića, Miličića, a u Partizanu se desni bek Filipović žalio na povredu, dok danas nema u sastavu ni Belića.

A od igrača koji će zaigrati danas od prvog minuta je novi štoper Radničkog Izučukvu Entoni!

Ovak momak je, prema Transfermarktu, 15. oktobra postao član Radničkog, a zanimljivo je da ga klub nije zvanično ni predstavio, iako je u prošlom kolu bio na klupi za rezerve u Kruševcu i ovo će mu biti debitantski nastup.

U Radnički je stigao posle okončanja saradnje sa saudijskim Al Kalejom, a prethodno je igrao i za norveški Haugesund, slovački Spartak Trnavu, izrtaelski Hapoel Haifu...

Radnički 1923: Leković - Entoni, Simović, Mitrović, Adžić, Ristić, Sali Vižđi, Čolović, Činedu, Bevis, Gluščević.

Partizan: Jovanović - Stojković, Ilić, Marković, Antić - Šćekić, Natho - Kalulu, Zahid, Menig - Saldanja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke