SASTAVI - "Sportske" pogodile Zvezdinih startnih 11, Inter bez dvojice glavnih napadača

Autor: Mladen Heleta
utorak 01.10.2024.
19:57
Izvor: Sportske.net

Meč na "Đuzepe Meaci" počinje u 21 sat.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde večeras od 21 sat nastavljaju svoj put u novom formatu Lige šampiona i to gostovanjem prvaku Italije Interu u Milanu, u utakmici drugog kola.

Kao što je već poznato, crveno-beli su startovali domaćim porazom od Benfike rezultatom 2:1, dok je Inter uspeo da osvoji veliki bod na gostovanju Mančester sitiju, pošto je remizirao bez golova.

Treneri Vladan Milojević i Simone Inzagi su odredili startne postave za ovaj duel, a kada je reč o sastavu Crvene zvezde, obistinila su se saznanja našeg portala, pa će šampion Srbije zaigrati baš u postavi koju smo mi još juče najavili, u formaciji sa trojicom pozadi. Veliku šansu da se pokaže na najvećoj sceni dobio je supertalentovani Andrija Maksimović, a na golu je sveže oporavljeni Omri Glazer.

Što se tiče Intera, nema glavnih napadača Lautara Martineza i Tirama, koji su ostali na klupi, dok su šansu dobili Taremi i Arnautović. Rezerve Intera su večeras još Fratezi, Dimarko i Darmijan, Barela je povređen, što znači da je Inzagi odlučio da malo "promeša karte", ali ova postava koja će početi je prejaka i za svaki respekt.

Inter: Zomer - Pavar, De Fraj, Bastoni - Damfris, Zjelinski, Čalhanoglu, Mhitarijan, Karlos Augusto - Taremi, Arnautović.

Crvena zvezda: Glazer - Drkušić, Spajić, Điga - Seol, Elšnik, Krunić, Olajinka - Maksimović, Silas - Endiaj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke