Savić: "Ne plašimo se nikoga, pa ni Salcburga!"

Autor: Beta Beta
ponedeljak 27.08.2018.
15:46
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Vujadin Savić rekao je danas da mu je drago što se njegovoj generaciji pružila prilika da se bori za ulaz u Ligu šampiona.

Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko
Beta/AP Photo/Alexander Zemlianichenko

Povezane vesti

"Osećanja pred ovu utakmicu su prelepa, drago mi je da nam se pružila prilika da igramo odlučujuću utakmicu za ulazak u Ligu šampiona, to dugo generacijama pre naše nije pošlo za rukom", rekao je Savić za sajt kluba.

Prva utakmica u Beogradu završena je nerešeno bez golova, a revanš će se igrati u sredu od 21.00 u Austriji.

"Idemo sa pozitivnim rezultatom u revanš, bitno je da nismo primili gol kod kuće, tako da se nadam da će nas pogodak u Salcburgu odvesti u grupnu fazu Lige šampiona. Salcburg ima specifičan stil igre, nismo navikli na to, ali nas stručni štab na pravi način priprema za utakmicu i lako se prilagodimo. Verujem da neće biti problema na meču, kao što ih nije bilo ni u Beogradu"
, kazao je Savić.

Po njegovim rečima, nije problem to što je predstojeća utakmica glavna tema i što igrače svi pitaju samo o tom susretu.

"Samo igranje u Zvezdi nosi dozu pritiska, nebitno da li igrate u Superligi ili Ligi šampiona, nema razlike, uvek morate da pobedite. Smatram da se mi odlično nosimo sa pritiskom, pokazali smo to mnogo puta do sada. Nismo se nikad nikog plašili, pa nećemo ni sada. Idemo u Salcburg da obezbedimo prolazak dalje. Nema pritiska, prisutan je samo pozitivan naboj", naveo je kapiten ekipe.

Svestan je šta donosi eventualni plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

"Stalno se bodrimo medjusobno, tako će biti i pre nego što izadjemo na teren u Salcburgu. Svima nam je jasno koliku radost ćemo doneti našim navijačima i našim porodicama ako prodjemo, a od toga nema ništa lepše. To nam je svima najveći motiv. Ne treba ovim igračima mnogo da se priča, pametni su, zreli, znaju šta nas čeka. Svi smo u ekipi iskreni Zvezdaši i pravi drugari između sebe, verujem da je to naša najveća snaga", rekao je Savić.

Vujadin Savić je kazao da se nada da će Salcburg u sredu osetiti kolika je snaga Zvezdinih navijača i koliko oni znače njegovoj ekipi, kao i da veruje da će crveno-beli imati ogromnu podršku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 27.08.2018
16:37

Zvezda se nikog ne plasi jer mi smo Gospoda Zvezdasi.

avatar
remedyynwa
Monday, 27.08.2018
16:29

Najvise Zvezda treba tebe da se plasi

avatar
Апис
Monday, 27.08.2018
20:23

Жао ми је што не могу да дам барем 10 негативних гласова.