Savić ponovo na pregledima - Ovo je konačna odluka!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 21.03.2018.
22:34
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Štoper Crvene zvezde Vujadin Savić oglasio se večeras i saopštio konačnu odluku o tome da li će putovati sa reprezentacijom u Torino.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbalsku reprezentaciju Srbije u petak očekuje prva od dve kontrolne utakmice zakazane za kraj marta, a pred sutrašnji put u Torino oglasio se debitant Vujadin Savić.

Štoper Crvene zvezde našao se nedavno prvi put u karijeri na spisku selektora "Orlova" ali mu je povreda u duelu sa Napretkom pokvarila planove.

Danas su obavljeni novi pregledi kako bi se utvrdilo stanje povrede posle čega se Savić obratio javnosti.

"Posle najnovijih pregleda i na osnovu razgovora sa medicinskom službom reprezentacije, kao i sa ljudima iz kluba, odlučio sam da ostanem u Beogradu. Situacija sa povredom je takva da bi odlazak na put bio preveliki napor i dodatni rizik", rekao je Savić za sajt FS Srbije.

Sin legendarnog fudbalera crveno-belih povredio je butni mišić u duelu sa Napretkom i zbog te povrede neće biti u prilici da debituje za državni tim na predstojećim mečevima sa Marokom i Nigerijom.

"Iskreno, veoma mi je krivo zbog ovoga, nije bilo srećnijeg čoveka od mene kada sam se našao na spisku državnog tima, ali šta da se radi. Zdravlje je najvažnije i u ovom momentu moram da razmišljam o najboljem načinu za mene kako bih se što pre oporavio", rekao je Vujadin Savić.

Selektor Mladen Krstajić na predstojećim mečevima neće moći da računa ni na Sergeja Milinković-Savića koji takođe ima manjih problema sa povredom.

Ekspedicija FS Srbije kreće put Torina u četvrtak u 11 časova.

Utakmica Srbija - Maroko igra se u petak od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke