Savić pred Zvezdu - "Emocija ima, ali ne previše, od Saleta možemo mnogo da naučimo"

Autor: Nemanja Janošev
utorak 24.08.2021.
16:01
Izvor: Sportske.net

Mladi prvotimac Čukaričkog govori o predstojećoj utakmici.

FK Čukarički
FK Čukarički

Povezane vesti

Fudbaler Čukaričkog Milan Savić rekao je da će njegov tim protiv Crvene zvezde biti silno motivisan da dođe do trijumfa.

Promena na klupi "brđana" očigledno je prijala ekipi. Umesto Dušana Đorđevića ekspresno je postavljen legendarni Saša Ilić i na debiju je zabeležio trijumf od 3:0.

Mladi vezista Milan Savić izneo je svoje prve utiske posle rada sa Ilićem.

"Na nama igračima je bilo da im olakšamo, koliko god je to moguće. Naravno, već tokom prvih treninga videli smo da od njih možemo mnogo da naučimo, da možemo mnogo da napredujemo tokom zajedničkog rada. Imali smo ogroman motiv, igrali smo i za novog trenera, ujedno želeli da se vratimo na pobedničku stazu", rekao je Savić za sajt kluba.

Saša Ilić je tokom prvog intervjua na mestu šefa struke istakao da će forsirati bržu igru.

"Videli smo kako se igra u Evropi, to je fudbal na višem nivou u odnosu na našu ligu. Tokom mečeva u Ligi konferencija jasno nam je bilo da je potrebno da ubrzamo igru, na žalost na terenima širom Srbije je sasvim drugačije. Trudićemo se da i u tom segmentu rastemo tokom sezone".

Savić je proveo nekoliko godina u mlađim selekcijama Crvene zvezde, stoga ga čeka poseban meč.

"U fudbalu ne sme da bude posebnih emocija, ali ipak sam bio šest-sedam godina u Zvezdi. Emocija svakako ima, ali opet ne previše. Svako od nas će pružiti maksimum u narednom susretu", kazao je.

Na pitanje kojim bi ishodom bio zadovoljan, Savić odgovara da je pobeda jedino što bi zadovoljilo njegov ukus.

"Znamo protiv koga igramo, ali nikad nisam išao na bod, nikad se nisam zadovoljavao nerešenim ishodom. Dobar rezultat bila bi pobeda, ne samo protiv Zvezde, već i u svakom meču koji budemo igrali ove sezone", završio je Savić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke