Savić: "Zvezdina traka posebna čast"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.11.2017.
12:36
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić ponovo je imao čast da sa kapitenskom trakom na ruci izvede saigrače na teren.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

Vicešampion Srbije odigrao je u nedelju utakmicu 16. kola Super lige Srbije protiv Radničkog u Nišu, a ekipu je na terenu sa kapitenskom trakom na ruci predvodio Vujadin Savić.

"Nosio sam kapitensku traku nekoliko puta i u prvom mandatu u Zvezdi, ali juče mi je bila posebna čast, sada sam sazreo kao igrač. Nije mala stvar predvoditi ovakav tim koji beleži fantastične rezultate i to odmah nakon utakmice sa Arsenalom na kojoj smo se odlično pokazali" rekao je Vujadin Savić.

Crveno-beli su slavili rezultatom 4:0 a kako u startnoj postavi nije bilo Nenada Milijaša, Mičela Donalda i Dušana Anđelkovića traka je otišla na ruku sina Dušana Savića.

"Naravno, kod nas u ekipi se zna red i tu su Milijaš, Anđelković i Donald kao kapiteni. Iskreno, mi ne gledamo ko nosi traku oko ruke, svi smo podređeni timu i najbitnije nam je da beležimo dobre rezultate", zaključio je Savić.

Crveno-beli odlaze na zasluženi odmor koji će im biti preko potreban jer ih od 15. novembra čeka "pakleni ritam" do kraja godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-G000000L
Tuesday, 07.11.2017
12:54

Vujadine za tebe kao igraca Zvezde je cast biti kapiten tima, a za nas navijace Zvezde je cast sto navijamo za taj klub.