Savo ima omiljenog igrača u Novom Pazaru: ''Pretpostavljam da znate koji je...''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.10.2024.
18:19
Izvor: Sportske.net

Posle Sivića, i trener Partizana ocenio današnji derbi u Novom Pazaru.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je večeras na Gradskom stadionu u Novom Pazaru očajno krenuo, ali je na najbolji način završio meč i golom Kovača u nadoknadi vremena stigao do trećeg uzastopnog trijumfa u Superligi.

Crno-beli su slavili sa 4:3, iako su posle prvih dvadesetak minuta meča imali dva gola zaostatka, a kako je utakmicu video trener Partizana Savo Milošević?

''Pobeda na karakter, ništa više od toga, zaista. Danas je bilo dosta pogrešnih stvari, ali ne bih o njima ovog momenta jer bih umanjio igru Novog Pazara. Oni su verovatno bili bolji i verovatno nisu zaslužili da izgube, ali fudbal je nekad takav. Mojim momcima bih čestitao na dobrom karakteru i to je jedino što je danas valjalo. Sve drugo zaista ne. 

Pazaru želim sve najbolje, zaista imaju nekoliko vrhunskih igrača, jednog i meni omiljenog, a pretpostavljam da znate koji je. Sve u svemu, jedino što je dobro su ova tri boda i treća utakmica u kojima smo osvojili tri boda, da malo otklonimo tu krizu rezultata. Kao što sam i pretpostavljao, zaista je puno posla pred nama'', izjavio je Milošević za TV Arena sport.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke