Savo Milošević potvrdio sjajne vesti! Turci, jeste li spremni za borbu sa ''Jaguarom''?

Autor: Darko Mitrović
utorak 06.08.2019.
11:26
Izvor: Sportske.net, TV Partizan

Mnogo razloga za zadovoljstvo ima trener Partizana pred meč sa Malatijom u četvrtak.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Očigledno je da Partizan iz meča u meč polako podiže nivo igre, da su i rezultati sve bolji, a ono što je najviše obradovalo navijače Partizana prethodnih dana je i dolazak Japanca Takume Asana iz Arsenala.

Trener Partizana savo Milošević se uzda u njegovu brzinu koja bi mogla mnogo da donese aktuelnoj ekipi Partizana, a juče je u razgovoru sa Željkom Pantićem na TV Partizan potvrdio da su testovi koje je obavio po dolasku u Humsku dali odlične rezultate i da će Asano u četvrtak najverovatnije nastupiti protiv Malatije.

''Što se Takume tiče, on je u dosta dobrom fizičkom stanju. Imao je odmah jedan kvalitetan test-trening i to zaista deluje dosta dobro. To znači da ćemo sigurno moći da ga koristimo u četvrtak, koliko - još ćemo videti. On je i sam izrazio želju da igra određeni deo utakmice i to je odlično.

Od njega očekujemo da donese još jedan ekstra kvalitet na sve ovo što radimo i eventualno da podignemo kvalitet cele ekipe, jer njegova bzina nam dozvoljava da igramo na više načina i ubeđen sam da će se to videti i na samom terenu'', objašnjava Milošević.

Međutim, nije samo Asano igrač od koga se mnogo očekuje u nastavku sezone. Milošević je posebno apostrofirao i Umara Sadika, koji je u prve tri utakmice od početka sezone imao problema sa neefikasnošću, ali protiv Mačve je uspeo da ''probije led''.

''Sadik je momak sa kojim smo svi oduševljeni. On je sa takvim entuzijazmom i željom došao da radi, da napreduje, da ispunjava zahteve i više nego što se traži. Stalno mu je osmeh na licu, njegova energija sa kojom je došao je za svaku pohvalu. Dobro je što je dao gol Mačvi. Mada, ja sam već rekao da je igrao dobro i protiv Konas Kija, iako nije dao gol. Da ga je tada dao, verovatno bi on bio igrač utakmice.

U novinama, u medijima smo nekad nepravedni prema špicevima, ali on u polju igra dobro, uvek prođe prvog igrača, ima odličnu asistenciju, nije sebičan i ja sam bio uveren da će doći vreme kada će početi da daje golove.

Tek će on davati golove, jer momak koji tako radi, koji tako shvata obaveze, mora to da mu se vrati, u to nemam nikakve sumnje, to važi za bilo kog čoveka koji radi bilo koji posao na svetu'', istakao je Milošević i dodao:

''Mi smo svesni šta smo doveli i naš skauting je odradio dobar posao, imajući u vidu da nismo u situaciji da trošimo mnogo para. Kao i Takuma, to su igrači koji vrede mnogo više, od kojih očekujemo da podignu naš nivo igre, ali i da podignu svoju cenu'', naglasio je trener Partizana.

Protiv Mačve se dobrom igrom i asistencijom istakao i Aleksandar Lutovac, pojačanje iz beogradskog Rada.

''Lutovac je dve godine standardno igrao u Radu, njegovo iskustvo je mnogo veće, nego što to njegove godine govore.

On će tek da se navikne na ono što mi tražimo. On je takođe veoma brz i ima veliku snagu, što je prilično nezgodno za protivnike. I njemu fali takmičarskog ritma, jer nije irao tokom proleća za Rad.

Važno nam je da imamo što veću rotaciju, dobili smo i Lutovca, a nadam se da ćemo dobiti još pet-šest igrača koji bi mogli da naprave razliku'', zaključio je trener Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko Knezevic
Wednesday, 07.08.2019
11:01

Lutovac je bolji od Tosica i treba da bude u prvoj postavi.

avatar
Doki Daki
Wednesday, 07.08.2019
06:21

Gepard je brži od jaguara😀

avatar
Doki Daki
Wednesday, 07.08.2019
06:18

Gepard je brži od jaguara.

avatar
⭐♦ povratka kralja
Tuesday, 06.08.2019
15:25

Jos samo Rada Manojlovic i pali se masina!

avatar
REVØLT
Tuesday, 06.08.2019
11:29

Odlicno, stavi ga na desnog beka da napravi i izazove opstu pometnju.