Savo Milošević u stilu Željka Obradovića odgovorio ruskim novinarima

Autor: Darko Mitrović
subota 07.05.2022.
16:45
Izvor: Sportske.net

Na ovu temu im nije bio pravi sagovornik, ali je bio dovoljno jasan.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Ruski mediji i dalje se bave interesovanjem Crvene zvezde za dugogodišnjeg ruskog reprezentativca i napadača Zenita Artjoma Dzjubu.

Ova tema dobila je na značaju posle potvrde generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića da Dzjuba zaista jeste želja Crvene zvezde za narednu sezonu, pogotovo što mu ovog leta ističe ugovor sa Zenitom.

Tokom jučerašnjeg dana bilo je dosta komentara u tamošnjim medijima, a između ostaloh su za mišljenje o ovom potencijalnom transferu upitali i bivšeg trenera Partizana Sava Miloševića, koji je pred kraj igračke karijere nastupao za ruski Rubin iz Kazanja.

Iako ga od tada ruski novinari odlično znaju, ipak su prevideli činjenicu da je Partizan Miloševićev klub u Srbiji.

"Znate, Crvena zvezda nije moj klub, igrao sam u Partizanu, pa bih više voleo da Dzjuba ne ode u Crvenu zvezdu, jer je on veliki i veoma iskusan igrač, svi ga znaju godinama. On definitivno može da postane zvezda srpskog šampionata", istakao je Milošević za ''RB-Sport'', a ovo njegovo objašnjenje Rusima pomalo podseća na sada već kultnu izjavu Željka Obradovića kad su ga novinari nazvali zvezdom. ''Ja nisam zvezda, ja sam Partizan'', uzvratio im je tada proslavljeni košarkaški trener.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke