Savo: ''Ovo je bolje nego što sam očekivao!''

Autor: Darko Mitrović
subota 05.10.2024.
20:39
Izvor: Sportske.net

Ima pomaka.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je u prvoj ovosezonskoj utakmici pod vođstvom Sava Miloševića na svom terenu savladao ekipu Tekstilca sa 4:1 u meču 11. kola Superlige Srbije.

Crno-beli su se probili na peto mesto sa 17 bodova, a ujedno su i ''razbili maler'' na svbom terenu, gde duže od dva meseca nisu uspevali da postignu nijedan gol.

Kakvi su Miloševićevi prvi utisci?

''S obzirom na celokupnu situaciju u klubu, ovo je bolje nego što sam i ja očekivao. Očekivao sam više problema na terenu. Ali, momci su bili zaista disciplinovani, sve su ispoštovali sa treninga. Mislim da smo i po igri i šansama zaslužili da vodimo i rekao sam igračima u pauzi da ako ovako nastavimo, da nećemo imati problema.

Mogu da budem zadovoljan, ali to je i dalje jedan proces. Ovo nam je druga pobeda u nizu i rezultati najbolje leče krizu. Dobra stvar je što sada imamo i tu pauzu od dve nedelje, ali još ima puno stvari koje ova ekipa može bolje.

Ovo danas je bilo solidno, ali ne može tako brzo da bude još bolje''.

Pad koncentracije Nikole Antića je u finišu prvog poluvremena doveo do penala za goste koji su tada izjednačili na 1:1.

''To su još neke stvari koje su zaostavština i koje se ponavljaju. To su individualne greške koje će se smanjiti kada psihološka situacija bude bolja. I te kardinalne greške će se smanjiti na najmanju mrežu. Danas nismo platili veliku cenu, ali dolaze rivali koji će biti veći izazov za nas. Dobro je da možemo da nastavimo u boljoj atmosferi''.

Na svojoj promociji posle izbora za novog trenera Milošević je otkrio da će tražiti od igrača da budu dobro raspoloženi i nasmejani.

''Mislim da ovako stresan sport je dovoljno stresan, da bismo i mi sami stvarali stres. Dobra pozitivna energija je potrebna da se dođe do boljih rezultata. Kada sođu bolji rezultati, momci će se više smejati, mada ja insistiram i sada na tome'', zaključio je Milošević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke