Savo: ''Tek ćete videti koliko Ćurčić zna!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 25.11.2014.
17:14
Izvor: Sportske.net, b92

Uoči večerašnje sednice Izvršnog odbora FSS u Staroj Pazovi, potpredsednik Saveza Savo Milošević još jednom istakao da daje punu podršku izboru Radovana Ćurčića za novog selektora Srbije.

fkjagodina.org.rs
fkjagodina.org.rs

Povezane vesti

U razgovoru za B92, Milošević je naglasio kako je i ranije imao visoko mišljenje o Ćurčićevim kvalitetima, a da su poslednji rezultati i uspesi mlade reprezentacije, kao i reakcije ''A'' reprezentativaca posle prijateljskog meča sa Grčkom samo učvrstili to njegovo uverenje.

''On je u prethodnom periodu na delu pokazao kolika su mu znanja i mogućnosti u modernom fudbalu. Posvećen je detaljima, a ono što gledamo svake nedelje na tv ekranima, on ume da sprovede. Pokazao je to i izborivši baraž sa mladom reprezentacijom, a zatim i pobedom nad Španijom, koja je verovatno najjača na svetu.

Ja mislim da svi treba da razmišljaju na isti način – jedini autoritet je autoritet znanja. Videćete za nekoliko dana koliko on zna, videli ste šta su igrači rekli posle utakmice sa Grčkom'', poručio je Milošević.

On takođe ne osporava ni znanje ni kvalitet prethodnog selektora Dika Advokata, ali smatra da on jednostavno nije uspeo da za kratko vreme dovoljno upozna naš ''mentalitet''.

''Zato mislim da je važno da imamo domaćeg selektora, a Radovan Ćurčić je najolje rešenje u ovom trenutku'', istakao je Milošević, a prenosi B92.

A zvanična potvrda da će Radovan Ćurčić biti novi selektor ''A'' reprezentacije, treba da usledi tokom večeri, posle sednice Izvršnog odbora FSS.

Radovan Curcic




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke