Šćekić se oprostio od Partizana, Stanoje razgalio navijače

Autor: Aleksandar Golubović
subota 22.01.2022.
16:30
Izvor: Sportske.net

Već u junu bi mogao ponovo u Beograd.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Crnogorski fudbaler Aleksandar Šćekić nastaviće karijeru u poljskom Zaglebju, a trener Partizana Aleksandar Stanojević održao je emotivan govor prilikom oproštaja od gorostasnog veziste.

Šćekić je došao u SC "Partizan-Teleoptik", a tom prilikom je pred okupljenim igračima crno-belih Stanojević pozvao vezistu da u junu dođe na proslavu titule.

"Ništa momci, evo Šćeka nam ide, pričali smo juče. Ja uvek kažem, neko će u nekom trenutku naći nešto što mu odgovara, Šćeka je u ovom trenutku našao nešto što mu odgovara. Mislim da je pravi izbor, ide u Poljsku, super mu je i liga i sve, meni je žao naravno. Ne treba sad tu da patetišem i nešto. mnogo ti hvala Šćeko na svemu, bio si ekstra profesionalan, mnogo si nam donosio, nadam se eto da, proći će ovo, tako da ćeš doći tamo u junu da proslaviš titulu", rekao je Stanojević.

Novi fudbaler Zaglebja se zahvalio saigračima na svemu tokom tri i po godine, koliko je proveo u Beogradu.

"Moje je da vam se zahvalim, za dve i po godine koje sam prelepe proveo ovde u Beogradu. Nadam se da ćete da nastavite u istom ritmu i na leto da dođem da zajedno proslavimo titulu", rekao je Šćekić koji je u Partizan stigao na leto 2018. godine iz Turske.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke