Sedmorica odlaze iz Partizana sa Stanojem!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 27.05.2022.
12:58
Izvor: Sportske.net

Daleko drugačiji Partizan gledaćemo naredne sezone.

Pedja Milosavljevic/starsport/2022
Pedja Milosavljevic/starsport/2022

Povezane vesti

Velike promene desiće se u Partizanu već ovog leta. 

Čak i bez obzira na rezultat u Kupu, čak i da je Partizan osvojio trofej, plan je bio da se sa sedmoricom igrača završi saradnja.

Kako "Telegraf" saznaje, to su:

Lazar Marković, Miloš Jojić, Ivan Obradović, Rajko Brežančić, Lazar Pavlović, Milan Smiljanić i Bojan Ostojić. 

Znamo da je za Jojića postojala ponuda po kojoj bi imao 20% manje novca nego sada, ali nakon čekanja fudbalera, rešeno je da se odustane od svega i da Partizanov vezni igrač napusti klub. 

Markoviću uopšte nije ni ponuđen novi ugovor jer je bio veoma slab u ovoj sezoni, imajući u vidu da je jedan od najplaćenijih u klubu. Nije postigao niti jedan gol u prvenstvu, što je zaista neverovatno, dok je u Evropi bio nešto bolji, postigao je 3 gola, plus jedan u Kupu. 

Brežančić, Obradović i Smiljanić nisu imali praktično nikakav uticaj na ekipu, pa će sva trojica morati da tragaju za novim klubom, Pavlović nema kvalitet da igra na Partizanovom nivou prema mišljenju uprave, dok je jedino neizvesno sa Bojanom Ostojićem.

Ostojić će završiti ugovor, ali će ostati najverovatnije da sarađuje sa Partizanom, uprava ima plan za njega da možda pomaže mladim igračima, a postoji mogućnost da završi i u Teleoptiku za koji Partizan ima plan da se vrati u Prvu ligu Srbije kako bi mladi ponovo igrali kvalitetniji fudbal od srpskoligaškog.

Milan Lukač i Aleksandar Miljković takođe ostaju bez ugovora, ali njima su ponuđeni novi i čekamo da vidimo kakav će biti odgovor. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke