Sejduba Suma progovorio o problemima u Partizanu - Šta ga je mučilo i šta se sada promenilo?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 07.07.2019.
21:11
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Mnogi su mislili da ovog leta neće ni dobiti priliku s obzirom da se nije snašao ni na pozajmici u Izraelu, ali...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Vezista iz Gvineje je ipak imao sreće ovog leta što je sada Savo Milošević trener Partizana, s obzirom da do sada s njim nije sarađivao.

Milošević nije želeo tek tako da ga se odrekne, pružio mu je priliku i ispunio mu želju da zaigra na svojoj omiljenoj poziciji iza napadača i za sada se čini da bi to mogao da bude dobar potez.

Suma ne krije da je sada mnogo srećniji u Partizanu nego pre odlaska u Izrael i s tim u vezi otkrio je i sa kakvim se problemima suočavao u klubu iz Humske u prethodnom periodu.

''Bilo je određenih problema sa bivšim saigračima i s trenerima. Ti problemi se odnose na komunikaciju s nekim saigračima. Na sve to, imao sam i porodične probleme u mojoj zemlji.

To su privatne stvari koje ne mogu da otkrivam. Bila je to jako teška sezona za mene, pokušavao sam da radim, ali sam osećao pritisak nad glavom. To me je ubijalo u pojam.

Ove sezone ide sve odlično. Nemam nikakvih problema, osećam se veoma dobro pred početak ove sezone. Ljudi moraju da shvate da strani igrači nisu odavde i moraju da shvate da nam je potrebna dosta dobra komunikacija s lokalnim igračima.

Da učine da se novi igrači osećaju dobrodošlo i da ih motivišu da rade. Sada se osećam dobrodošlo. Svi momci se smeju, otvoreniji su prema meni, ovo je ono što sam uvek hteo da vidim u timu'', istakao je Suma, a prenosi 'Telegraf'.

Dodao je takođe i da se nedavno čuo sa bivšim saigračom Leandreom Tavambom koji mu je poželeo sreću u novoj sezoni sa Partizanom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke