Sejduba Suma se raspričao na pripremama, kakva sad korupcija?!

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.07.2019.
10:44
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Dugo ga nije bilo, sad otkriva sve što mu je na duši...

Sportske.net/Darko Mitrović
Sportske.net/Darko Mitrović

Povezane vesti

Dve godine je prošlo od spektakularnog predstavljanja Sejdube Sume na stadionu u Humskoj, a navijači Partizana se i dalje nadaju da bi vezista iz Gvineje konačno mogao da i u crno-belom dresu zaigra onako kako je to činio pre dolaska u Humsku i što ga je preporučilo za taj transfer.

Razlog više za tu nadu ovog leta je i to što je aktuelni trener Partizana Savo Milošević, za razliku od svojih prethodnika, uslišio Suminu želju da zaigra na svojoj omiljenoj poziciji iza napadača i za sada to deluje kao dobar potez, ali prava slika će se videti tek kada počne nova sezona.

Za to vreme, Sejduba Suma je dugo razgovarao sa novinarima ovih dana na pripremama u Sloveniji, otkrio da je u Partizanu pre odlaska na pozajmicu u Makabi iz Haife imao ''određenih problema sa bivšim saigračima i s trenerima''.

Još veće probleme imao je u Makabiju, kada ga je novi trener praktično otpisao, a na probleme je naišao i u reprezentaciji Gvineje, odakle u poslednje vreme ne dobija pozive u nacionalni tim. Kao mogući razlog naveo je - korupciju.

''Ne mogu da opišem tačno... Imamo neku vrstu korupcije, ne razumem zašto nisam dobijao pozive. Smatram da zaslužujem da budem deo državnog tima'', istakao je Suma, a prenosi ''Žurnal''.

Ali, ako u Partizanu bude zaigrao na najvišem nivou, ne sumnjamo da će i taj poziv ponovo stići.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Tuesday, 09.07.2019
20:05

Bas me cudi da imas problema gdje god dodjes, a vidimo svi da igras vrhunski. Da ti plata zavisi od rezultata rada i efikasnosti, nebi ti Jado ni ladne vode zaradio...Zato se moli Ivici bombasu i Gospodu

avatar
MMK
Tuesday, 09.07.2019
14:24

Vala bas se raspricao, mogao bi malo da se skoncentrise na fudbal, samo kuka od kad se vratio

avatar
Südkurve München
Tuesday, 09.07.2019
11:13

Inace svaki igrac koji ne igra zasluzuje dres nacionalnog tima 👏👏👏👏

avatar
petar000
Tuesday, 09.07.2019
13:50

Bas tako, on se dve sezone zevzeci, a onda prica o korupcijama.