Seku Sanogo i Kirijakos Papadopulos u Želji iz Pančeva, biće još jedna "bomba"!

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 15.07.2024.
12:32
Izvor: Sportske.net

Dve neočekivane akvizicije stižu u Pančevo, potvrđeno je za "Sportske.net".

Povezane vesti

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva ozvaničiće danas dva najveća dolaska u istoriji organizacije.

Očigledno, Železničar u narednu sezonu ulazi sa ambicijama da se umeša u borbu za gornji deo tabele Super lige Srbije. Jer, kako nam je potvrđeno iz kluba, tokom današnjeg dana eksplodiraće dve bombe u Pančevu. Naime, dogovoreni su transferi nekadašnjeg defanzivnog veziste Crvene zvezde Sekua Sanoga i proslavljenog grčkog štopera Kirjakosa Papadopulosa, potvrđeno je za "Sportske.net".

O Sekuu Sanogu se poprilično zna u domaćem fudbalu. Reč je o vrlo iskusnom fudbaleru koji je ovog leta ostao bez angažmana pošto je prekinuo saradnju sa švajcarskim Šafhauzenom. Daleko je on od nivoa na kojem je bio tokom svog perioda nastupanja za aktuelnog srpskog prvaka u čijem je dresu osvojio četiri titule šampiona Srbije i tri Kupa.

Ali, transfer koji definitivno potresa superligaško tlo jeste dolazak Kirjakosa Papadopulosa, nekada vrlo perspektivnog grčkog defanzivca kojem se predviđala vrhunska karijera. Imao je sve predispozicije da tako nešto i ostvari kada je iz Olimpijakosa te 2010. krenuo u svet, pa je nosio dresove Šalkea, Bajer Leverkuzena, HSV... Međutim, sada sa svoje 32 godine ostao je bez kluba po završetku saradnje sa PAS Lamijom.

"Očekujemo do kraja prelaznog roka još jedno pojačanje u vidu krilnog napadača ili napadača", potvrđeno je za "Sportske.net" iz Železničara, a na naše pitanje hoće li i ta akvizicija biti podjednako ili barem približno "bombastična", odgovor je bio potvrdan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke