Selektor izabran, plata još nije dogovorena?!

Autor: Darko Mitrović
sreda 24.02.2021.
16:49
Izvor: Sportske.net, informer.rs

I gotovo, i nije gotovo u isto vreme...

Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds
Beta/FSS/Starsport/PeđaMilosavljević/Ds

Povezane vesti

Završena je sednica Izvršnog odbora FSS posle koje se očekivala i zvanična promocija Dragana Stojkovića Piksija za novog selektora, ali još nije do kraja sve utanačeno.

Doduše, Izvršni odbor je prihvatio predlog da Piksi bude novi selektor, želja je obostrana, može se protumačiti i da od danas zvanično imamo selektora, ali izgleda da ipak još uvek nije sve gotovo.

Naime, 'Informer' prenosi da FSS i Stojković još uvek nisu precizirali koliko će novi selektor zarađivati na toj poziciji, ali s obzirom na vremenski cajtnot jer su kvalifikacije za Mundijal ''pred vratima'', za očekivati je da se to reši ''u hodu'', u narednih nekoliko dana.

Sve i dalje zavisi od konačnog Stojkovićevog dogovora sa kineskim Gvangžuom R&F. Raskid ugovora nije sporan, sa tim su se složile obe strane, ali opet bez konačnog dogovora pod kojim finansijskim uslovima.

Ukoliko sve bude prema očekivanjima, do kraja nedelje možemo da očekujemo i zvaničnu promociju Stojkovića. Valjda neće biti nekog novog odlaganja. Bilo bi zaista previše...



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke