Selektor "Orlića" objavio širi spisak za Evropsko prvenstvo

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.04.2016.
17:11
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor kadetske reprezentacije Srbije (U17) Ilija Stolica objavio je u petak širi spisak igrača koji konkurišu za sastav nacionalnog tima na predstojećem Evropskom prvenstvu.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Kadetsku reprezentaciju Srbije u predstojećem periodu očekuje veliki takmičarski ispit u Azerbejdžanu gde se od 5. do 21. maja održava Evropsko prvenstvo za igrače uzrasta do 17 godina.

Deset dana pre početka kontinentalne smotre selektor "Orlića" Ilija Stolica objavio je širi spisak igrača koji se nalaze u konkurenciji za nacionalni tim.

Na preliminarnom spisku selektora Stolice nalaze se:

golmani - Aleksandar Popović (Partizan), Miloš Čupić (OFK Beograd), Strahinja Savić (Crvena zvezda);

odbrana - Julijan Popović (Bajer Leverkuzen), Marko Ilić (OFK Beograd), Mladen Devetak (Vojvodina), Strahinja Bošnjak (Partizan), Ranko Veselinović (Vojvodina), Aleksa Terzić (Crvena zvezda), Stefan Golubović (OFK Beograd), Nemanja Mićević (OFK Beograd), Arijas Čočaj (OFK Beograd);

srednji red - Miloš Nikolić (Crvena zvezda), Veljko Nikolić (OFK Beograd), Njegoš Petrović (Rad), Igor Maksimović (Partizan), Lazar Nikolić (Partizan), Armin Đerlek (OFK Beograd);

napad - Stefan Ilić (OFK Beograd), Luka Ilić (Crvena zvezda), Đorđe Jovanović (Partizan), Dejan Joveljić (Crvena zvezda), Lazar Nikolić (OFK Beograd).

Neposredno pred odlazak u Baku, Stolica će da obelodani konačnu listu na kojoj će biti dva golmana i 16 igrača, koliko ih prema propozicijama UEFA može biti na listi učesnika.

Reprezentacija Srbije nalazi se u grupi "D" sa selekcijama Italije, Španije i Holandije, a pripreme za Evropsko prvenstvo počeće 25. aprila za kada je zakazano okupljanje "Orlića" u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi.

Polazak za Azerbejdžan planiran je za 2. maj, a prva utakmica zakazana je za 6. maj kada će "Orlići" izaći na megdan selekciji Italije. Dueli sa Španijom i Holandijom na programu su 9. i 12. maja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke