Selektor Srbije? Miloje ima druge planove...

Autor: Darko Mitrović
subota 16.01.2021.
18:06
Izvor: Sportske.net, informer.rs

I dalje traje saga, od čelnika FSS ni glasa, ni traga...

Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©
Predrag Milosavljevic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Prošla je i polovina januara, a fudbalska javnost u Srbiji i dalje ne zna ko će u narednom kvalifikacionom ciklusu voditi sa klupe naš nacionalni tim.

Da se ne ponavljamo, znate odavno koja imena su se provlačila po medijima skoro dva meseca, ali čelnici FSS, konkretno potpredserdnik Marko Pantelić koji je dobio to zaduženje, nikako da izađu sa zvaničnim predlogom za novog selektora, što bi potom trebalo da potvrdi Izvršni odbor.

Jedan od kandidata koji se nedeljama pominju je i Vladan Milojević, aktuelni trener saudijskog Al Ahlija, koji je sinoć remizirao bez golova sa vodećim Al Hilalom u derbiju tamošnjeg šampionata.

S obzirom da je pre toga Al Ahli vezao dva poraza, počelo je da se postavlja pitanje da li će Milojević ostati na klupi ovog kluba, od čega bi zavisili i konkretni pregovori sa FSS, ali očigledno da srpski stručnjak ima velike planove sa Al Ahlijem.

''Dao sam sve do sebe od kada sam preuzeo klub. Odluka o tome da li ostajem ili idem nije na meni. Ja sam trener, radim sa fudbalerima.

Naravno, želeo bih da nastavim da radim u Al Ahliju, ali kao što sam rekao, to ne zavisi od mene'', istakao je Milojević posle meča, a preneo ''Informer''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke