Šerif ne planira da stane: "Jedinstvo u arhivi, navijači Zvezde me inspirišu!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 21.07.2024.
23:45
Izvor: Sportske.net

Napadač Crvene zvezde, senegalski fudbaler Šerif Endiaje izjavio je danas da je presrećan zbog dva postignuta gola protiv Jedinstva iz Uba na startu Super lige Srbije, ali da tim već razmišlja o narednom duelu protiv Mladosti iz Lučana.

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

"Sezona je duga, očekuje nas još mnogo izazova, ali je veoma važno na polju samopouzdanja kada se već na prvom meču upišete u listu strelaca. Utakmicu protiv Jedinstva smo već arhivirali i odmah započinjemo pripreme za duel protiv Mladosti", rekao je Endiaje za klupski sajt.

Dodao je da je uvek lepo otvoriti takmičenje u prvenstvu ubedljivim trijumfom i da mu je drago što su u tome uspeli protiv Jedinstva u subotu (4:0), jer je tim "vredno radio u prethodnom periodu".

"Presrećan sam zbog golova, nadam se da ću nastaviti u istom ritmu", kazao je Senegalac.

Zahvalio se napadač našeg kluba i navijačima koji su na Marakani bodrili crveno-bele na premijeri sezone.

"Atmosfera je bila sjajna i pored kiše koja je padala neposredno pred utakmicu. Tribine su bile dobro popunjene, a za mene je to dodatni motiv. Kada vidim naše navijače imam još veću želju da postignem gol i da ih obradujem. Verujem da će u nastavku sezone biti još više zvezdaša na stadionu, a ujedno i više golova", rekao je Endiaje.

Fudbaleri Crvene zvezde utakmicu protiv lučanske Mladosti igraće u subotu, 27. jula, a termin duela biće naknadno određen.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke