Serija malera za Kragujevčane, još jedan golman mora na operaciju

Autor: Darko Mitrović
utorak 27.07.2021.
20:02
Izvor: Sportske.net

Radnički je rezultatski izvanredno započeo sezonu, ali i dalje ima ogromnih kadrovskih problema.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Posle prva dva kola, kragujevački Radnički 1923 se nalazi u samom vrhu tabele sa maksimalnih šest osvojenih bodova zahvaljujući pobedama nad ekipama Mladosti u Lučanima i Spartaka na ''Čika Dači''.

Ali, iz nedelje u nedelju, sve su veći kadrovski problemi u ekipi, pogotovo na poziciji čuvara mreže. Lazar Raičević je odranije povređen, zatim je povredu doživeo Ognjen Lukić, a tek što je sezona počela i novajlija Stojan Leković koji je briljirao u Lučanima.

Zbog toga je priliku protiv Spartaka dobio 17-godišnji David Spasojević i po svemu sudeći, on će i u narednom periodu biti izbor trenera Vladimira Radenkovića, pogotovo posle najnovije informacije iz Radničkog da će posle Lekovića i Ognjen Lukić morati na operaciju kolena.

''Ognjen je treći čuvar mreže, a čak sedmi igrač, na koga trener Vlada Radenković ne može da računa od početka sezone'', ističu u Radničkom.

Osim golmana, ima još povređenih igrača, a situaciju donekle popravlja jučerašnji transfer Dragoljuba Srnića koji je u Radnički stigao iz Poljske.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke