Šestorica na izlaznim vratima Zvezde!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 03.12.2021.
08:16
Izvor: Sportske.net

Crvena zvezda će igrati i proleće u Evropi i jasno je da bi moglo biti i pojačanja.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde će biti nešto izmenjena u drugom delu sezone, to je već sada jasno.

Dejan Stanković već neko vreme ne računa na pojedince koji nisu u konkurenciji za prvi tim, tu pre svega mislimo na Loija Dionija za kojeg se traži najbolji model rastanka do kog će definitivno doći. Potrebno je da mu se nađe novi klub gde bi išao na pozajmicu iz Anžea ukoliko Zvezda ne želi da mu daje platu do kraja sezone.

Naravno, nije jedini koji je bio nezadovoljan ove sezone, ali ni jedini koji ne može lako do prvog tima.

Želja uprave kluba je da se dovede još jedan štoper i ukoliko se to učini, čini se da više nema mesta za Miloša Degeneka.

Reprezentativac Australije je već izgubio mesto startera i ono pripada mladom Erakoviću, ne samo jer se radi o bonus igraču, nego jer se radi i o velikom potencijalu i momku koji bi mogao jednog dana da zaigra i u finansijski daleko jačem klubu od aktuelnog šampiona Srbije.

Veljko Nikolić je neko ko nije dobijao šansu ove sezone, iako se radi o jednom od najvrednijih igrača na specijalizovanom sajtu "Transfermarkt" gde vredi 5 miliona. Možda je pravo vreme i za prodaju jer mu ugovor ističe na kraju sledeće sezone, ali teško da Zvezda može dobiti sada i polovinu od gore pomenute sume. Možda i da se razmisli o produžetku ugovora uz pozajmicu do kraja sezone, ali jasno je da su mu potrebne utakmice koje kod Stankovića u ovakvoj konkurenciji neće dobiti. Do sada svega 217 minuta u čitavoj sezoni je premalo za njega.

O Vukanoviću smo pričali, on ostaje bez ugovora koji neće biti produžen i pitanje je samo gde će nastaviti karijeru, a jasno je i da bi Zvezda već u januaru mogla da ostane bez Bakajoka koji nije zadovoljio.

Čeka se i dobra ponuda za sve boljeg Njegoša Petrovića, on je počeo da dobija šansu u poslednjih par mečeva gde je dokazao da može da se računa na njega u izostanku Sekua Sanoga, ali do pre petnaestak dana o njemu je moglo da se govori baš kao i o Veljku Nikoliću.

Naravno, u slučaju veoma jakih ponuda, klub može odlučiti i da proda one najbolje igrače, ali verujemo da će ostatak tima biti do kraja sezone u timu i da će Crvena zvezda daleko dogurati u Evropi ove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke