Severina se već sprema da pobedi Zvezdu!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 17.07.2023.
22:45
Izvor: Sportske.net

Samouveren je novi fudbaler Partizana.

2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2023 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan je tokom popodneva predstavio novog krilnog fudbalera, 22-godišnjeg Ksandera Severinu koji je stigao iz holandskog Den Haga i koji je sa crno-belima potpisao ugovor na tri godine.

S obzirom da je sat kasnije usledila promocija novih dresova na svečanosti u hotelu Hilton, to je bila prilika da Severina iznese svoje prve utiske o novom klubu, ali i da se predstavi srpskoj javnosti.

''Upoznao sam saigrače, sviđa mi se grad, iako sam ovde prvi put. Pre dolaska pričao sam sa agentom i trenerom Duljajem, koji je pokazao veliko poverenje u mene. To su razlozi zbog čega sam prihvatio da dođem u klub.

Igram desno krilo. Oslanjam se na tehniku i više volim da šutiram levom nogom. Prošle sezone nosio sam dres sa brojem sedam, tako da sam odlučio da to i sada bude slučaj'', izjavio je Severina.

Neizbežno je bilo i pitanje o srpskom ''večitom derbiju'' i koliko je Severina upoznat sa rivalstvom Partizana i Crvene zvezde, kao i atmosferom na tim utakmicama.

''Čuo sam priče o večitom derbiju i spreman sam da igram protiv Crvene zvezde. I da ih pobedim! Video sam na jutjubu atmosferu. Svidelo mi se ono što sam video i to kakve navijače imamo'', poručio je Severina.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke