Sevilja ne odustaje od Omrija Glazera, zanimljiv i štoper Leverkuzena sa srpskim pasošem!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 11.04.2024.
08:17
Izvor: Sportske.net

Andalužani će napraviti zaokret kada je u pitanju transfer politika.

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Od zaostavštine Baraka Bahara na klupi Crvene zvezde, navijači će retko šta želeti da upamte, ali nema dileme da je dolazak Omrija Glazera bio odličan potez.

Reprezentativac Izraela pokazao je svoj kvalitet i u Ligi šampiona, pa stoga ni ne čudi interesovanje nekoliko evropskih klubova za 28-godišnjeg čuvara mreže koje ne jenjava.

Tako španska Marka ponovo piše o želji Sevilje da dovede Glazera na kraju sezone, a ukoliko Zvezda odluči da ga proda, nema dileme da će zaraditi značajno više od 1.200.000 evra, koliko je iznosio transfer iz Hapoela Ber Ševe.

Madridski list navodi da je novi sportski direktor Viktor Orta odlučio da promeni način poslovanja Sevilje koja ima velikih problema ove sezone, te da je plan da se novac ne rasipa na skupa pojačanja, što Glazer sigurno ne bi bio.

Interesantno, Marka piše i o interesovanju kluba iz Primere za 19-godišnjeg defanzivca Bajera iz Leverkuzena Filipa Milojevića, momka koji ima austrijski i srpski pasoš. 

Milojević, inače omladinski reprezentativac Austrije, nastupa za rezervni tim "farmaceuta" i još uvek nije debitovao za prvi tim, a kako mu ugovor sa nemačkim klubom ističe na kraju sezone, poželjna je meta jer njegov dolazak ne zahteva isplatu obeštećenja.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke