Sezona se završava, a šta će biti sa dvojicom Zvezdinih lidera?

Autor: Lazar Nikolić
sreda 22.05.2024.
09:30
Izvor: Sportske.net

Novi ugovor ili odlazak?

STARSPORT
STARSPORT

Povezane vesti

Ostalo je Crvena zvezda u subotu proslavi sedmu uzastopnu šampionsku titulu i odigra poslednji meč u sezoni protiv Čukaričkog na "Marakani", a onda uprava kluba iz Ljutice Bogdana krene u izgradnju tima za narednu sezonu u kojoj Zvezdu najpre čekaju kvalifikacije za Ligu šampiona, a onda i odbrana "duple krune" u Srbiji.

Ostaje veliko pitanje da li će joj u tome pomoći dvojica izuetno važnih igrača, kapiten Aleksandar Dragović i miljenik navijača Aleksandar Katai.

Obojici iskusnih fudbalera na kraju sezone ističu ugovori, a još uvek nije konačno rešen njihov status na "Marakani".

Što se Dragovića tiče, prile oko produžetka saradanje su tihe, te nema nagoveštaja da će lider ove generacije crveno-belih ostati na "Marakani" naredne sezone. Uspela je Zvezda da ga zadrži prošlog leta i ove zime, ali će, osim u slučaju velobrta, ipak morati da potraži novog startnog štopera ili šansu ukaže otkupljenom Naseru Đigi.

Što se Kataija tiče situacija je znatno drugačije. Već neko vreme Zvezda pregovara sa momkom iz Srbobrana da potpiše novi ugovor i velike su šanse da će se to i dogoditi.

Istina, nije Katai redovan starter u timu Vladana Milojevića, već svoju šansu uglavnom koristi sa klupe, ali ni Zvezda ni sam igrač nemaju ništa protiv da u istom ritmu nastavi i naredne sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke