Simiću sve prija u Vojvodini, cilje su jasni

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 25.03.2021.
23:25
Izvor: Sportske.net, fcvojvodina.rs

Simić cveta u Vojvodini.

FK Vojvodina
FK Vojvodina

Povezane vesti

Ofanzivac Vojvodine Veljko Simić smatra da je dolazak na "Karađorđe" bila odlična odluka.

Simić je zimus stigao kao veliko pojačanje iz Crvene zvezde, brzo se uklopio u tim Nenada Lalatović, čiji stil mu u potpunosti odgovara.

"U svakom smislu sam prezadovoljan. Svi su me odlično prihvatili i osećam se kao da sam odavno ovde. Dolazak u Vojvodinu je bio pun pogodak, imamo puno kvalitetnih igrača, a ja sam posle Zvezde želeo da dođem u ekipu koja ima ambiciju da se bori za trofeje i da uvek ide na pobedu. Kao ofanzivcu, napadački stil koji forsira Nenad Lalatović mi u potpunosti odgovara. U svlačionici vlada prava atmosfera, radimo naporno i spremamo se za ono najvažnije u nastavku sezone", rekao je Simić za sajt kluba.

On se složio sa svojim saigračima da su odbrana trofeja u Kupu Srbije, te ostanak na trećoj poziciji glavni ciljevi do kraja sezone.

"Svi u svlačionici smo složni da ne pristajemo ni na šta drugo nego da ostanemo treći i da damo sve od sebe da odbranimo trofej u Kupu Srbije. Isto tako smatramo da je neophodno da idemo korak po korak i da možemo da se okliznemo ako unapred budemo upisivali bodove", istakao je Simić.

Na pitanje koje su potencijlne utakmice reper za nastavak sezone, Simić je izdvojio one protiv Čukaričkog i Radnika.

"Odigrali smo zaista dosta dobrih utakmica, ali su najvažnije one kada smo se vraćali i nadoknadili zaostatak. Izdvojio bih utakmice sa Čukaričkim i Radnikom, kada smo gubili, pa uspevali da se vratimo, jer tako pokazujemo da imamo snažan karakter i da nikada ne odustajemo", zaključio je Veljko Simić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke