Simo Krunić najavio žestok otpor Zvezdi, otkrio i veći deo startne postave!

Autor: Beta Beta
petak 26.07.2019.
15:27
Izvor: Beta

Kaže da motivacije Nišlijama ne nedostaje protiv aktuelnog šampiona.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/MO

Povezane vesti

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Simo Krunić rekao je danas da njegovim fudbalerima nije potrebna specijalna motivacija za utakmicu protiv Crvene zvezde i da će pokušati žestoko da joj se suprotstave i ostvare povoljan rezultat u Beogradu.

"Drago mi je što je Radnički u poslednjih nekoliko godina pokazao kvalitet u svim strukturama, od ogranizacije kluba do igračkog kadra, pa se zbog svega toga ova utakmica naziva derbijem. Mi smo svesni koliko je Crvena zvezda jaka. Daćemo sve od sebe da se Zvezdi žestoko suprotstavimo i pokušaćemo da ostvarimo povoljan rezultat. Specijalna motivacija nije potrebna za ovu utakmicu.

Moji igrači su dobro raspoloženi i spremni da pruže maksimum kako bismo došli do rezultata koji svi priželjkujemo", rekao je Krunić na konferenciji za novinare.

Fudbaleri Radničkog igraju u subotu od 20 časova u Beogradu, utakmicu drugog kola Super lige Srbije.

Krunić neće moći da računa na Dejana Melega i Erika Jirku pošto su iz Zvezde došli na pozajmicu u Radnički, kao ni na povređenog Rjotu Nomu. Ermin Haskić se oporavio, u tim se vraća Saša Stojanović, a ekipu je pojačao Filip Knežević.

Zvezda je u sredu igrala protiv Helsinkija, u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a Krunić smatra da će beogradski tim i pored toga igrati u najboljem sastavu, pošto ima veliki fond igrača.

Govoreći o novom igraču Filipu Kneževiću, trener niškog tima rekao je da je on kvalitetan igrač i da će biti u protokolu za duel u Beogradu.

"U zavisnosti od stanja na terenu donećemo odluku koliko će minuta dobiti na ovom meču, jer je sa nama tek dva, tri dana. Po bokovima u fazi napada će najverovatnije igrati Čumić i Tomić, a Mihajlović je golovima i borbenošću na prethodna dva meča pokazao da je veoma dobar fudbaler, tako da će on biti u samom špicu napada. Odbranu nećemo menjati u odnosu na duel sa Proleterom, a još tražimo rešenje za poziciju koju pokriva Noma i odluku ćemo doneti na dan utakmice", naveo je Krunić.

U prvom kolu Radnički je na svom terenu pobedio Proleter sa 3:0, a Zvezda je u Beogradu pobedila Javor sa 2:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 26.07.2019
18:01

Kruno smanji malo jer igras protiv Evropske Zvezde i srpske elite.