Sinoć dominirao protiv Partizana, uskoro bi mogao u Crvenu zvezdu!

Autor: Lazar Nikolić
petak 25.08.2023.
17:00
Izvor: Sportske.net

Potvrdio je čelnicima crveno-belih da bi bio pravo pojačanje.

EPA-EFE/Martin Sylvest
EPA-EFE/Martin Sylvest

Povezane vesti

Videli smo juče kako je danski Nordsejeland poptuno nadigrao beogradski Partizan i slavio sa ubedljivih 5:0 u prvom meču plej-ofa za plasman u grupnu fazu Lige konferencija.

Briljirao je čitav tim Nordsjelanda protiv crno-belih, a jedan od igrača koji se najviše istakao bio je neumorni vezista Danac Mohamed Diomande koji je ostavio sjajan utisak, iako nije postigao gol niti upisao asistenciju.

Već danas pojavila se inforamcija da bi 21-godišnjak iz Obale Slonovače mogao da pojača Crvenu zvezdu, ekskluzivno javlja "Sport klub".

Šampion Srbije već nedeljama traga za još jednim centralnim veznim, jer po svemu sudeći toliko dugo čekani Edmund Ado nije ubedio trenera Baraka Bahara da zaslužuje mesto u timu, dok je standardnim Marku Stameniću i Kingsu Kangvi potrebna dodatna pomoć na sredini terena.

Ono što Zvezdi predstavlja problem da realizuje transfer Diomandea jeste njegova visoka cena na tržištu koja se procenjuje na oko 2.500.000 evra, i ugovor do kraja naredne godine u Nordsjelandu.

Ukoliko Diomande bude "nemoguća misija" za prvaka Srbije, crveno-beli će sve karte usmeriti ka doskorašnjeg igraču Makabija iz Haife Netu Laviju koji trenutno nastupa za japansku Gamba Osaku, a cena mu je oko 1.000.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke