Sivić najavio novo pojačanje i poručio da ''bodove iz Novog Pazara više ne može niko da odnese!''

Autor: Darko Mitrović
petak 13.09.2024.
12:15
Izvor: Sportske.net

Pazarci sa velikim očekivanjima dočekuju derbi sa Čukaričkim.

Screenshot/YouTube/FK Novi Pazar
Screenshot/YouTube/FK Novi Pazar

Povezane vesti

Fudbalska euforija je ponovo zahvatila Novi Pazar! 

Radovi na Gradskom stadionu su završeni, ovaj objekat sada sjajno izgleda, teren je izvanredan i u klubu žele da to obeleže dobrim rezultatom protiv Čukaričkog i uz izvanrednu atmosferu na tribinama.

Utakmica osmog kola Superlige između Novog Pazara i Čukaričkog igraće se u nedelju od 17 časova na Gradskom stadionu, a na pres konferenciji su ovaj dvoboj najavili trener Tomislav Sivić i oporavljeni napadač Uroš Đuranović.

''Nalazimo se na konferenciji za medije, pred bitnu utakmicu protiv jakog protivnika o kome ne treba da trošimo reči. Radi se o izuzetnoj ekipi koja skoro i da ne menja kostur tima. To se može osetiti u njihovoj igri i to je jedna ozbiljna ekipa koja zna šta hoće, sa mnogo dobrih pojedinaca. 

Radi se o vrlo zahtevnoj utakmici. Na moju sreću, imali smo pauzu, tokom koje smo mogli da podignemo nivo zahteva u igri. Igrači su zaista radili izuzetno i očekujemo dobru utakmicu. Imamo jedan dogovor da bodove iz Novog Pazara više ne može niko da odnese'', poručio je trener Sivić i dodao:

''Moraćemo da nadmašimo sebe da bismo osvojili bodove. Siguran sam da ćemo dati sve od sebe i moramo biti mudri i pametni. Dobro smo radili i dobrom se nadamo, 100 posto mogućnosti nije dovoljno, ali sam siguran da ćemo dati i više''

Pohvalio je i Đuranovića, ali najavio je i još jedno pojačanje.

''Dečko je doveden kao najveće pojačanje i on će to da dokaže. Imao je peh sa tom povredom. Ozbiljan špic od koga će njihova odbrana da se trese, potpomognut sa Ademom i mislim da će biti odličan tandem.

Danas bi trebalo da nam se priključi još jedna 'udarna igla' prema gore'', otkrio je Sivić, a ekipu Novog Pazara pojačaće i mladi defanzivac Crvene zvezde Andrej Đurić.

Oduševljen je kako izgleda novi teren na Gradskom stadionu, ali i upozorava na povećan kvalitet čitave lige.

''Uvek prilagođavam taktiku u odnosu na igrače koje imam. Naravno da smo se spremali, analizirali smo njihove utakmice. Poštujemo Čukarički, ali uvek tražim od svoje ekipe da poštuje prvo sebe. Igramo kod kuće i koji god protivnik da dođe, treba da zna da je došao na teško gostovanje.

Prvi put ćemo danas izaći na teren da ga osetimo. Uvek je lakše doći da lošijeg na bolje, nego obrnuto, a ovaj teren je fantastičan i verujem da će prijati svakom našem igraču. Dolazimo na bolje i mislim da će i to biuti dodatna injekcija za igrače.

Moram da pohvalim igrače, zaista su radili sjajno i imamo želju da to pokažemo pred nađom publikom. Svaki bod je bitan, videli ste da se svaki tim pojačao i konkurencija je jača nego što je bila''.

Slično razmišlja i Uroš Đuranović, 30-godišnji napadač koji je debitovati za ekipu Novog Pazara posle oporavka od povrede.

''Ozbiljna ekipa koja je godinama u vrhu tabele. Iskoristili smo pauzu da se uigramo i postavimo taktiku. Cilj je da niko iz Pazara ne odnese bodove tako lako i sigurno je da ćemo svakoga namučiti, pa verujem da će i u nedelju biti takva utakmica.

Drago mi je da sam se konačno vratio posle povrede. Ovo je prva povreda koja me je udaljila od treninga i utakmica i jedva čekam sledeću utakmicu. Sad sam spreman i na raspolaganju sam šefu. Uvek je isti cilj, pomoći ekipi i uraditi svoj posao. 

Ljaja je naš vođa i kapiten, mi ćemo pokušati da pomognemo što je više moguće'', naglasio je Đuranović.

Iz kluba su poručili da će ulaz biti besplatan za najvatrenije navijače na severnoj tribini, ali i za dame, za decu do 10 godina, kao i za penzionere preko 65 godina.

Ulaz na zapadnu tribinu košta 500, a na istočnu 300 dinara.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke