Sivić pred ostavku osuo paljbu: ''Ovo je nestvarno, skandalozno, kao da nemamo nikog na golu!''

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 28.07.2022.
22:28
Izvor: Sportske.net

Trener Radničkog ne može da veruje kakve golove prima njegov tim.

STARSPORT photo Belgrade Serbia
STARSPORT photo Belgrade Serbia

Povezane vesti

Veliko razočaranje svojim navijačima, ali i kompletnoj fudbalskoj javnosti u Srbiji priredila je ekipa niškog Radničkog.

Tim Tomislava Sivića je večeras pred svojim navijačima eliminisan u drugom kolu kvalifikacija za Ligu konferencija, pošto je u penal-seriji poražen od malteške Gzire junajted.

U regularnom toku meča bilo je 2:2, a posle produžetaka 3:3. Na kraju, Gzira je penal-seriju dobila rezultatom 3:1.

Posle meča, trener Radničkog Tomislav Sivić razočarano je prokomentarisao igru svog tima u izjavi za RTS.

''Nismo više zaslužili kad dobijamo ovakve golove u ovakvim momentima. Ne možemo da damo toliko golova koliko možemo da ih primimo. To su skandalozne greške! Naravno, ja preuzimam odgovornost, kao što sam i rekao da je ovo sramota. Sad ćemo sesti da rešavamo... Ima nekih stvari koje nisu bile dobre, to je evidentno, uvek je trener odgovoran i tu su stvari jasne.

Mi kao da nemamo nikog na golu, možemo da primimo gol kad god protivniočka strana poželi. Nismo dorasli za nešto više, žao mi je što je tako ispalo. Mnogo je Radničkom kad mu ne igraju dva-tri, pogotovo pet igrača, to je zaista mnogo i to se videlo večeras'', rekao je Sivić za RTS odmah posle meča.

Odmah zatim, Sivić je izašao i pred novinare na pres konferenciji, gde je najavio ostavku.

''Nismo odgovorili obavezama kao što je trebalo. Opet nam se dešavalo da pravimo nenormalne greške, to je nestvarno. Primamo gol na 30 sekundi do kraja, kad je tako i ne zaslužujemo bolje. Svu odgovornost snosim ja. Nije ovo mesto gde ću da podnosim ostavku, nego tamo gde treba.

Sve je bilo teško, pogotovo igrati utakmicu bez petoricve igrača, ali ja sam nosilac ovog projekta ovde nažalost. Red je da snosim odgovornost, ali ne mogu da utičem na ove golmanske i ostale greške, ovo je nestvarno. Ne možemo toliko da damo, koliko možemo da primimo golova'', zaključio je Sivić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke