Sjajan gest Totenhema, Miloje im se poklonio!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 21.10.2019.
23:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

I ovakvi gestovi pokazuju veličinu kluba, Zvezdin trener je to posebno istakao.

Beta/Tess Derry/PA via AP
Beta/Tess Derry/PA via AP

Povezane vesti

U utorak od 21 čas u Londonu domaći Totenhem će dočekati Crvenu zvezdu u trećem kolu Lige šampiona, a ovaj susret ujedno će biti posvećen uspomeni na prerano preminulog Gorana Bunjevčevića, koji je u svojoj igračkoj karijeri nosio dres i jednog i drugog kluba.

Kako je večeras istaknuto na sajtu Crvene zvezde, ideja domaćina je da se Bunjevčeviću oda počast u okviru sutrašnje utakmice.

Ovaj gest Engleza je uz dosta emocija prokomentarisao i trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

''Nisam o ovome do sada pričao, ali moj prvi dolazak kao trenera u Omladinsku školu Crvene zvezde vezujem za Gorana Bunjevčevića.

On je bio taj koji je dao "zeleno svetlo" i zaposlio me. Bio mi je veoma drag, sportski je živeo i voleo fudbal. Veliki zvezdaš i čovek koji je mnogo dao srpskom fudbalu.

Gest Totenhema pokazuje o koliko velikom klubu se radi. Oni vode računa o tim stvarima i zbog toga su veliki. Naklon sa moje strane'', podvukao je Milojević.

Engleski novinari su, između ostalog, zamolili Milojevića i da prokomentariše nedavna dešavanja u Bugarskoj, kada su pojedini domaći huligani vređali reprezentativce Engleske na rasnoj osnovi. Milojević je, naravno, osudio te rasističke napade.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
1905
Tuesday, 22.10.2019
13:18

Šta oni ima da pitaju njega a i on da odgovara na pitanja o rasizmu u Bugarskoj? Meni to deluje kao insinuiranje da smo i mi ko oni. Mišljenja sam da ako to neko to i radi, to su manjinske grupe huligana koji hoće da budu prst u oku i ne znaju drugačiji način da skrenu pažnju.

avatar
dejanera2
Tuesday, 22.10.2019
20:31

Stvar je u tome da su nas savez kaznili zbog rasizma na utakmici protiv mlade selekcije Engleske! Tada je svu frku nadigao Deni Rouz a bas on je sada igrac Totenhema

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 22.10.2019
11:02

I ti si VELIKI Miloje.