Sjajan niz Kolubare i dalje traje, Nišlije srušene u Lazarevcu!

Autor: Ivan Cvetković
sreda 17.08.2022.
20:54
Izvor: Sportske.net

Kolubara u odličnoj formi ove sezone.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Kolubare nastavili su sa odličnim partijama u novoj sezoni.

Ovoga puta, Lazarevčani su u zaostalom meču trećeg kola Super lige Srbije kao domaćini savladali Radnički iz Niša rezultatom 1:0.

Bolje su Nišlije otvorile meč, prvo je pokušao Petrov, da bi nakon toga udarac Mesarovića odbranio Stanivuković, a onda je stigla kazna na drugoj strani.

Igrao se 15. minut meča kada je Miloš Đokić probio po desnoj strani, pokušao da proigra Kadrića, ali je Tolordava nesrećno reagovao i postigao autogol.

Nakon toga, zaigralo se dosta otvorenije, ali bez izglednijih prilika, sve do 64. minuta kada je Filipović preciznim udarcem savladao 17-godišnjeg debitanta na golu Radničkog Dimitrija Stevanovića

Na prvi pogled, odlična akcija, ali je sudijski tim na čelu sa Minakovićem reagovao i signalizirao ofsajd poziciju.

Pokušavao je tim Saše Mrkića da izbegne poraz, međutim nije uspeo i pored sasvim pristojne igre, bodovi ostaju u Lazarevcu.

Kolubara je tako napravila niz od pet uzastopnih mečeva bez poraza u Super ligi Srbije (jedini poraz od Crvene zvezde) i zauzima osmu poziciju sa devet bodova, dok je Radnički ostao na pretposlednjoj poziciji sa svega dva osvojena boda.

Podsetimo, na kraju, da je kompanija AdmiralBet sponzor FK Kolubara koja je ove sezone istakla ozbiljnu kandidaturu za jedno od prijatnijih iznenađenja u domaćem šampionatu.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke