Sjajna vest iz Vojvodine, mogu li i ostali ovako?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 29.03.2020.
22:46
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Pandemija sve duže traje i iz dana u dan ostavja sve veće posledice i na finansijskom planu, ali u Vojvodini za sada uspešno odolevaju krizi.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Šampionat Srbije je stopiran do daljnjeg kao i velika većina takmičenja širom sveta, prihoda nema, a da sve bude teže, nema ni nagoveštaja koliko bi sve ovo moglo da traje.

Mnogi zato postavljaju pitanje kako će fudbalski klubovi sve ovo izdržati, ali iz Vojvodine stiže ohrabrujuća poruka.

Naime, prvi čovek kluba Vojislav Gajić je u razgovoru za klupski sajt potvrdio da je pre nekoliko dana klub isplatio zarade, što faje nadu da bi ''Lale'' mogle uspešno da se izbore sa novonastalom situacijom.

''U FC 'Vujadin Boškov' i dalje dolaze samo oni čije je fizičko prisustvo krajnje neophodno za aktivnosti kluba u novonastaloj situaciji i njima se zahvaljujem na odnosu koji pokazuju prema klubu i svom poslu.

Naravno, redovnom dezinfekcijom prostorija i obezbeđivanjem kompletne zaštitne opreme, vodimo računa o tome da njihovo zdravlje ni na koji način ne bude ugroženo.

Takođe, uprava kluba se potrudila da prošle nedelje bude isplaćena plata igračima, trenerima i zaposlenima.

Iako nas je sve zatekla ova pandemija, mogu da poručim da će klub i ovaj period uspešno prebroditi, te da ćemo, kada sve ovo prođe, biti spremni i jednako sposobni da ostvarimo ciljeve koje smo odavno zacrtali'', izjavio je Gajić.
-
Kazino baner

Vojvodina se izdvojila od ostalih i uvođenjem zajedničkih onlajn treninga u danima izolacije.

''Vojvodina je, u tom segmentu, stala rame uz rame sa najvećim evropskim klubovima. U trenucima kada je zajednički trening na istom prostoru strogo zabranjen, ovo je najviše što bilo koji klub može da uradi po tom pitanju.

Svestan sam toga da to nije isto kao i redovan trenažni proces, te da bi duga pauza sigurno ostavila traga na igračima, pa stoga možda nije na odmet razmisliti o tome da se sezona proglasi završenom.

Ipak, za tako nešto, prethodno je potrebno čuti i druga mišljenja i nakon toga doneti zajedničku odluku u interesu igrača, navijača i fudbala uopšte'', objasnio je Gajić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke