Sjajni Partizanovi klinci pobedili Mančester siti! Mogu li do velikog trofeja?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 31.03.2024.
16:30
Izvor: Sportske.net

Veliki uspeh Partizanove omladinske škole.

Screenshot/ajax.nl
Screenshot/ajax.nl

Povezane vesti

Kako smo nedavno i najavili, kadetska ekipa Partizana ovih dana učestvuje na ''Fjučer kupu'' u Amsterdamu čiji je domaćin Ajaks.

Crno-beli su svoje debitantsko učešće na ovom prestižnom turniru počeli minimalnim porazom od Pačuje sa 2:1, zatim je usledio remi sa Ajaksom (1:1), a onda je pred crno-belima pao moćni Mančester siti!

Ekipa Partizana koju sa klupe vode trener Đorđije Ćetković danas je trijumfovala nad ''građanima'' sa 2:0 i tako izborila plasman u polufinale, gde će im rival biti belgijski Anderleht. Taj meč je zakazan za sutra u 12.30h, a u drugom polufinalu igraće Ajaks i PSŽ.

Crno-beli su protiv Mančester sitija poveli golom Grbovića koji je posle dodavanja sa leve strane pogodio mrežu sa ivice peterca. Konačnih 2:0 postavio je Dušan Makević, koji je najpre osvojio loptu ispred protivničkog kaznenog prostora, zatim se majstorskim driblingom oslobodio protivničkog igrača i na kraju rutinski savladao golmana.

Partizan je nastupio u sastavu: Jovanović, Radosavljević, Radić, Zupanjac, Ljubojević, Adžić, Makević, Martinović, Bajramović, Đurović, Kostić, a meč je završio sa dvojicom igrača manje.

Sve golove i sa ove, kao i svih ostalih utakmica turnira u Amsterdamu možete da pogledate OVDE.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rodjo73
Sunday, 31.03.2024
17:12

Sto neka igra na reprezentavnom nivou samo djeca iz drugog kluba. A nema te kao pojma čija škola fudbala je najaca u Evropi. Sram vas više bilo