Sjajni Tufegdžić u golgeterskoj seriji, Spartaku bodovi u Lučanima!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.08.2021.
20:57
Izvor: Sportske.net

Prva pobeda Subotičana u novoj sezoni.

© 2020 Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© 2020 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

U prvoj večerašnjoj utakmici četvrtog kola Linglong Superlige, Spartak ŽK je kao gost savladao ekipu Mladosti u Lučanima rezultatom 2:1.

Nije se dugo čekalo na vodeći gol gostiju.

Igrao se 19. minut meča. Marčić je sa centra igrališta uputio loptu kroz sredinu za Tufegdžića koji izbegava ofsajd-zamku, izbija sam pred golmana i bez problema šalje loptu u mrežu - 0:1.

Mladost je izjednačila u 55. minutu meča posle Cvetkovićevog kornera sa desne strane, kada je u kaznenom prostoru Spartaka najviše skočio Nemanja Mićević i udarcem glavom poslao loptu u desni ugao gola golmana Dubljanića - 1:1.

Delovalo je da su Lučanci konkretniji, opasniji u drugom poluvremenu, ali na ulasku u finiš meča, u 86. minutu Spartak je ponovo poveo. Velika greška Bogdana Miloševića je prethodila golu, izgubio je loptu u svom kaznenom prostoru, a Lazar Tufegdžić ju je osvojio, a onda iskosa sa leve strane pogodio mrežu - 1:2. Drugi gol Tufegdžića večeras, a već četvrti njegov od početka sezone.

Spartak sada ima ukupno četiri boda na tabeli, a Mladost je ostala na poslednjem mestu bez ijednog boda u tri odigrane utakmice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke