Sjajno predstavljanje novog sportskog direktora: "Radnički 1923 je među pet najboljih klubova u državi"

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 20.01.2021.
09:52
Izvor: Sportske.net

Čekamo i potvrdu rečenog, možda i u narednih nekoliko godina.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajic
fkradnicki.com/Nenad Kotlajic

Povezane vesti

Fantastične vesti za navijače Radničkog iz Kragujevca, klub je uveliko počeo sa vraćanjem iskusnih Kragujevčana u klub, podsetimo da se nekoliko njih vratilo u igrački kadar (poput Nemanje Tomića), a sada je obeležen i povratak Slavka Perovića. 

"Jako sam srećan što sam posle punih dvadeset godina ponovo u klubu koga volim i za koji navijam od malih nogu. Radnički 1923 je sigurno među pet najboljih klubova u državi, ako uzmemo u obzir tradiciju, veličinu grada i navijače. To mi je omogućilo da sa lakoćom donesem jednu inače tešku životnu odluku i latim se ove prilično odgovorne funkcije", istakao je Slavko Perović. 

On je odmah postavio ciljeve kluba za daleku budućnost, što je samo dokaz da se dobro radi u klubu. 

"Naša vizija za budućnost je da iz sopstvene škole crpimo igrače za prvi tim i plasiramo ih na fudbalsku mapu Srbije. Po meni, sasvim je prirodno da najtalentovanija deca iz ovog grada budu u Radničkom, a da bi se to dogodilo, potrebno je da ovaj klub ponovo učinimo simbolom Kragujevca, kako bi svi igrači, bilo da su u pitanju naša deca ili igrači sa strane, bili ponosni što su deo jednog tako velikog kluba", ističe Slavko Perović. 

Ima plan i za svoje drugove koji su širom sveta. Podsetimo da je Kragujevac u jednom trenutku imao i četiri mlada reprezentativca Srbije, baš kada je Slavko Perović bio u mladoj selekciji. 

"Nastojaćemo da neke naše bivše igrače, bilo da su oni aktivni ili su već okončali svoje karijere, vratimo u klub, kako bi svojim znanjem i iskustvom doprineli tome da ovaj klub ide u pravom smeru. Ja sam već obavio neke preliminarne razgovore sa pojedinim igračima i oni su spremni da se uključe u rad u kluba", rekao je Slavko Perović. 

Najavio je i pojačanja za ovaj prelazni rok. 

"Mislim da je igrački kadar Radničkog 1923 jako kvalitetan, što pokazuje i trenutni plasman na tabeli. Ono što je neka moja vizija za ovaj prelazni rok, to je da igrački kadar dodatno ojačamo dovođenjem nekolicine mladih igrača i da već sad pripremimo ekipu za potencijalni ulazak u Super ligu, a da onda u junu i julu angažujemo još par kvalitetnih igrača na deficitarnim pozicijama", rekao je Slavko Perović. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke