SKANDALOZNI Vranješov odgovor Ostojiću, potkačio i druge bivše igrače! Ostojić mu pristojno uzvratio

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.05.2023.
16:19
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Ne pamti se ovakva uvertira u jedan fudbalski transfer.

twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL
twitter.com/AEK_FC_OFFICIAL

Povezane vesti

Ni sportski direktor Partizana Ivica Kralj, a ni sam Ognjen Vranješ nisu ovih dana krili da postoje kontakti oko potencijalnog transfera iskusnog defanzivca u redove crno-belih, ali je i sama najava realizacije tog posla naišla na negativne reakcije od strane najvatrenijih navijača Partizana.

Oni su svoj stav po tom pitanju izneli tokom utakmice protiv Voždovca u poslednjem kolu Superlige, a jutros je ovu temu ''podgrejala'' i izjava bivšeg štopera Partizana Bojana Ostojića na ''Nogomaniju'', koji je izneo svoj stav da igračima koji su ranije loše govorili o Partizanu ''nije mesto u klubu''.

Nije se dugo čekalo na reakciju Vranješa koji se ubrzo oglasio na svom Instagram storiju, i to skandaloznom i uvredljivom porukom na račun Ostojića.

''Kako od jednom svi sad veliki Grobari se javljaju, poltroni poput Ostoje, koji je došao u klub na p... k... i tako ostao u njemu, e moji bivši igrači, jadni ste svi do jednog'', napisao je Vranješ u toj objavi.

Ovo je podstaklo novu Ostojićevu reakciju koji se oglasio u razgovoru za ''Telegraf'' i na pristojan način uzvratio nekadašnjem defanzivcu Zvezde, AEK-a i mnogih drugih klubova.

''Nijednog momenta nasam upitan o Ognjenu Vranješu, ako se on pronašao u mojim rečima to je njegov problem, njegovo pravo na mišljenje kao što i ja imam pravo na svoje.

Smatram i ponavljam, svako ko na bilo koji način uvredi neki klub, zvao se Partizan, Voždovac, Čukarički ili bilo kako, odnosno ako vređa zaposlene, trenere ili kafe kuvaricu, ne zaslužuje da nosi grb i dres tog kluba. Vranješa lično ne poznajem, niti mu želim bilo kakvo zlo, naprotiv, želim mu svu sreću u životu, a to što je napisao njemu na obraz.

Smatram da sportisti treba da budu primer na terenu i van njega da budu uzori deci pravim ponašanjem i rečnikom, bilo da su na početku ili zalasku karijere. Čak i da nisam deo Partizana, već nekog drugog kluba, isto bih mišljenje imao'', izjavio je Bojan Ostojić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke