Škuletićevim stopama - Nemanja Kojić Partizanov junak!

Autor: Darko Mitrović
subota 07.03.2015.
18:55
Izvor: Sportske.net

(Ne)opravdano kritikovani napadač Partizana Nemanja Kojić danas je sa dva pogotka doneo prvu pobedu crno-belima u drugom delu sezone. Sjajan gol Spalevića nije bio dovoljan domaćima da izbegnu poraz.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle dva kiksa na svom terenu, protiv Voždovca i Radničkog iz Niša, lider Superlige konačno je zablistao. Crno-beli su kao gosti danas na novosadskom ''Karađorđu'' savladali Donji Srem rezultatom 2-1 i najavili izlazak iz rezultatske krize.

Partizan je vrlo rano mogao do vođstva. Nikola Ninković je već u trećem minutu šutirao iz izgledne pozicije, ali je golman gostiju Belić sjajno reagovao.

Nešto kasnije, Ninković je posle odličnog prodora sa leve strane, odlično asistirao Baboviću, koji sa desetak metara, potpuno neometan, šutira pravo u Belića.

Domaći nisu uspevali da dođu do izražaja u napadu, ali jeste na drugoj strani napadač Partizana Nemanja Kojić. On je u 36. minutu doveo Partizan u vođstvo, posle još jednog odličnog prodora sve boljeg Nikole Ninkovića po levoj strani.

Golman Belić je izleteo na Ninkovića, ali je ovaj uspeo da doturi loptu ka Kojiću, kome nije bilo teško da zatrese mrežu - 0:1.

Usledio je mirniji period igre, Partizan nije žurio da dođe do drugog gola, ali je Nemanja Kojić u drugom poluvremenu, ponovo matirao golmana domaćih.

Jedna od najlepših akcija Partizana, Babović je upislio Volkova na levoj strani, ovaj sjajno centrirao za Kojića, koji ne greši, precizan udarac glavom za - 0:2.

BETAPHOTO/DRAGAN GOJIC/EV


donji srem - partizan

Nešto kasnije, Grbić je oboren u kaznenom prostoru gostiju, penala nije bilo, da bi na drugoj strani uzvratio iskusni Darko Spalević, sjajnim golom, volej udarcem sa nekih 14 metara - 1:2.

U finišu još par prilika na obe strane, najbolje su imali ''bombarderi iz slobodnjaka'', Drinčić na jednoj, odnosno Josimov na drugoj strani, ali Partizan je uspeo da sačuva vođstvo.

Golove sa ''Karađorđa'' možete da vidite OVDE.

Donji Srem - Belić, Lakićević, Prljević, Vukobrat, Josimov, Košutić (Stanković od 70.), Šarac, Abubakari, Jelić (Hristov od 85.), Obuobi (Sinđić od 84.), Spalević.

Partizan - Ž. Živković, Bandalovski, Balažic, B. Ilić, Volkov, Drinčić, S. Ilić (A. Živković od 77.), Grbić, Babović, Ninković (Brašanac od 70.), Kojić (Šaponjić od 90.).


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petar Glogovac
Saturday, 07.03.2015
19:58

Ponovo katastrofalno sudjenje u korist partizana, i ovo nije normalno koliko je namestena utakmica. Golman se sklanja sa gola da bi Ninkovic iz mrtvog ugla sutnuo u gol, nema vise smisla pricati o ovome, kradja se nastavlja.

avatar
Petar Petar
Saturday, 07.03.2015
20:41

Da, pa video si odmah na sledecoj utakmici kako se posteno dobija. Stvarno nema smisla ni pricati, ni pratiti ovaj cirkus od lige. Bolje cutite i za sudjenje i za kvalitet fudbala, nikakav argument nemate da se bunite. U svemu ste puta tri i u kradjama i u nacinu na koji se dosudjuju prekrsaji i u sklanjanju protivnika. Znaci, mucno je gledati vase utakmice, neregularne od prvog do devedesetog minuta. I opet samo kmecite nesto, sramota.

avatar
ujka Vanja
Sunday, 08.03.2015
02:29

Auu Glogovac,ala cemo da vas oderemo u vecitom derbiju,sad ce april mesec,samo sto nije,progutaces svako slovo svakog komentara koji govori zlonamerno o Partizanu. :D

avatar
Petar Glogovac
Saturday, 07.03.2015
21:31

Nije te sramota da pricas tako nesto? Pa sta vi radite Vojvodini, Novom Pazaru, Vozdovcu redovno !?nnSkuletic daje gol iz cistog ofsajda, u kupu ste ih pokrali takva kradja se vise ne moze videti nigde.nVozdovac od 3(poslednja) meca u sva 3 meca ste ih ostetilim 3 penala im nije svirano u prethodnom mecu, a sada ste dali gol iz faula u napadu.nO Novom Pazaru necemo, znas i sam sta ste uradili prosle godine.