SL - Bruka Voše, slavlje ekipa sa juga Srbije, Mačva pobedila na Banjici!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 09.12.2017.
14:56
Izvor: Sportske.net

Odigrane su četiri utakmice domaćeg prvenstva u okviru 21. kola.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Vojvodina nastavlja da posrće u domaćem prvenstvu, šok terapija nije urodila plodom nakon odlaska Buača sa mesta šefa struke.

Oni su danas na svom terenu igrali protiv do sada poslednjeplasirane ekipe u Super ligi, ekipe Javora, a izgubili su dosta ubedljivo, sa 3:0!

Sve je bilo rešeno već posle 55 minuta igre, Vojvodina je već tada gubila sa 3:0 i nije joj bilo spasa. Poslednju pobedu su ostvarili protiv Rada 28. oktobra, od tada ne znaju za pobedu u zvaničnim mečevima.

Nekadašnji fudbaler Vojvodine, Vuk Mitošević, je doveo Javor u prednost u 32. minutu, povisio je Amanović na startu drugog dela, u 53. minutu, a samo dva minuta kasnije je sve bilo rešeno, Krnić je zapečatio sudbinu Vojvodine.

Radnički iz Niša je golom Milana Pavkova iz penala uspeo da stigne do pobede nad Čukaričkim, ova pobeda je veoma važna za Nišlije pred sam kraj ovog dela prvenstva.

Gol je viđen pred sam kraj, u 88. minutu utakmice.

Zemun je u Gornjoj varoši poražen od Radnika iz Surdulice sa 1:0, dok je Mačva slavila na Banovom brdu protiv Rada sa 2:0. Golove za Mačvu su pred sam kraj susreta postigli Gemović i Milinković.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RašaNoviSad
Saturday, 09.12.2017
17:46

E jeste bruka sd se vidi kako je tručnjak, pumpasžija vodio klub. sldi borba za opstanak